Hyuk din VIXX anunță plecarea de la Jellyfish Entertainment cu o scrisoare

Hyuk din VIXX pleacă de la Jellyfish Entertainment.

Pe 2 iunie, membrul VIXX a postat o scrisoare scrisă de mână în care a anunțat plecarea de la agenție. Scrisoarea poate fi citită mai jos:

„Salut, sunt Hyuk din VIXX.

M-am gândit cum să vin în fața fanilor Starlight cu aceste știri. După ce m-am gândit mult, am ajuns la concluzia că e mai bine ca eu să vă spun, în loc să aflați prin alte articole sau din altă parte. De aceea am venit cu această scrisoare.

Am decis să sfârșesc timpul meu cu Jellyfish Entertainment, unde am petrecut zece ani, și să iau o pauză să reorganizez timpul meu și să decid dacă să merg într-o altă direcție.

Luna mai a fost una foarte importantă pentru că a fost aniversarea a zece ani cu VIXX și Starlight. Atunci am dorit să vin doar cu știri bune și mi-am dorit să sărbătorim cu toții aniversarea noastră. Iată de ce vă spun doar acum.

Sunt îngrijorat că probabil v-am surprins cu aceste știri neașteptate. De asemenea, este pentru prima dată când trec prin acest tip de schimbări și provocări, și nu sunt obișnuit, am avut prea multe gânduri. Dar un lucru e sigur: timpul petrecut pe scenă și acele momente împreună au fost cele mai fericite momente din viața mea. Vreau să vă spun că asta nu se va schimba în viitor.

Indiferent de locul unde mă voi afla, voi face tot ce-mi stă în puteri să devin o persoană de care să vă puteți mândri, ca artistul vostru și ca cel mai tânăr membru VIXX. Să țineți minte că în fața drumului meu sunt mereu fanii Starlight.

La urmă, vreau să-mi exprim recunoștința familiei de la Jellyfish Entertainment pentru că mi-a dat șansa să întâlnesc VIXX, care a devenit rădăcinile mele ca artist, să întâlnesc fanii Starlight și pentru că m-a ajutat mult în această perioadă să cresc, ca artist și ca persoană.

Vă rog să continuați să aveți încredere să și urmăriți activitățile lui Hyuk din VIXX și Han Sang Hyuk. Vă mulțumesc din suflet, și vă iubesc, Starlight!”

Dorim lui Han Sang Hyuk tot succesul în viitorul pe care îl va alege!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s