G-Dragon cumpără unul din cele mai scumpe penthouse-uri din Coreea de Sud, achitând întreaga sumă în cash

G-Dragon a achiziționat un penthouse în complexul „Nine One Hannam” în Yongsan-gu, Seul, care în acest an se ridică la prețul de 16,4 miliarde de woni (aproximativ 13,1 milioane de dolari), setând o nouă limită pentru prețurile apartamentelor pentru anul 2022.

Potrivit registrului tribunalului din 3 iunie, membrul Big Bang a cumpărat un penthouse cu suprafața de 244 metri pătrați în Hannam-dong, cartierul Yongsan, Seul, la sfârșitul lunii martie a acestui an, pentru o sumă de 16,4 miliarde de woni.

A devenit cunoscut faptul că artistul a achitat întreaga sumă în cash. La moment, se știe că doar șase proprietari din Coreea, inclusiv G-Dragon, au în posesie apartamente prețul cărora se ridică la această sumă.

Potrivit sistemului de dezvăluire a prețului real al Ministerului de Teren, Infrastructură și Transport, cel mai mare preț pentru un apartament a fost de 14.5 miliarde de woni, pentru 28 aprilie. Acesta este un apartament cu o suprafață de 273 metri pătrați, la etajul 16, folosit exclusiv pentru „The Penthouse Cheongdam”, situat în Cheongdam-dong, cartierul Gangnam, în Seul. În acest an, „The Penthouse Cheongdam”, cu o suprafață de 407 metri pătrați în total, a devenit cel mai scump imobiliar de vânzare, prețul fiind 16,89 miliarde de woni.

Prețul de vânzare a penthouse-ului „Nine One Hannam”, pentru care suma tranzacției actuale nu a fost dezvăluită, este cu 1,9 miliarde de woni mai scump și ia titlul de cel mai scump apartament din Coreea pentru anul 2022.

Complexul „Nine One Hannam” este al doilea după prețul publicat în acest an, după „The Penthouse Cheongdam”. Prețul pentru un penthouse aici a crescut cu 3,07 miliarde de woni (49%) în comparație cu anul trecut, înregistrând cea mai mare creștere a prețului în țară.

În acest complex sunt zece penthouse-uri, dintre 341 de unități. Toate au propriul loc de parcare și lift. Dintre acestea, șapte dintre ele și-au găsit deja proprietar, iar trei încă aparțin dezvoltatorului.

sursa: allkpop

Un gând despre „G-Dragon cumpără unul din cele mai scumpe penthouse-uri din Coreea de Sud, achitând întreaga sumă în cash

  1. mariagrafu

    In acel cartier de apartamente stau mai multe vedete din ce știu, corect ?? Majoritatea stau in zona Nine One Hannam, fiind cunoscuta ca și zona VIP a coreei…

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s