Jeonghan din Seventeen spune ce urăște cel mai mult la clădirea HYBE + dezvăluie trăsături amuzante de personalitate

[SBS Star] SEVENTEEN JEONGHAN Shares What He Truly Dislikes About HYBE Building

Cititorii pot afla cum reacționează Jeonghan din Seventeen în anumite situații!

Recent, Seventeen a avut o apariție ca invitat la emisiunea  de televiziune JTBC „Knowing Brothers”. În timpul conversației, Jeonghan a dezvăluit că una dintre poreclele sale este „Yoon Jeong-‘hwa”, care este un cuvânt care combină numele real al lui JEONGHAN „Yoon Jeong-han” și cuvântul coreean pentru „furie” – „hwa”.

DK a explicat: „Pentru că Jeonghan se enervează foarte ușor. Așadar, acesta a fost când eram într-un turneu mondial. JEONGHAN a devenit ascuțit din cauza lipsei de somn și a oboselii crescânde. Împărțeam o cameră de hotel cu el în acel moment.”

El a continuat: „Tocmai m-am trezit și Jeonghan își punea pantofii. Dar, pentru că nu au intrat bine, s-a enervat. A bătut cu piciorul și a spus: „De ce naiba nu intră picioarele mele. ?! Pantofi, pantofi, pantofi!’ M-am cam speriat.”

El a continuat râzând: „Mai târziu în acea zi, Jeonghan a mers să se spele pe față. Hotelul folosea un robinet automat de apă, dar senzorul nu a funcționat prea bine. A lovit robinetul de patru ori și a spus: „De ce, de ce. , de ce de ce!’ Mă demachiam lângă el și am fost foarte surprins.”

Jeonghan a râs stângaci și a comentat: „De obicei nu sunt așa. Dar mă enervez pe obiecte din când în când. În mod normal, însă, nu mă enervez pe oameni”.

După aceea, Jeonghan a împărtășit că există ceva în clădirea agenției sale care îl enervează foarte mult. Membrul Jeonghan  a declarat: „Securitatea clădirii agenției noastre este foarte dură. Ușa din față nu se deschide până când aparatul nu îmi verifică temperatura și îmi recunoaște fața după ce îmi scot masca de pe față”.

Jeonghan a reluat: „Uneori, ușa nu se deschide nici măcar când fac toate astea. Odată, m-am enervat atât de mult încât am lovit ușa și am spus: „De ce nu deschizi?!” Apoi, în sfârșit s-a deschis.”

El a continuat: „După ce intru în clădire, mă urc în lift și urc la etajul unde este studioul nostru de dans. Știi ce? Există un sistem de recunoaștere a feței și pentru studioul nostru de dans, ceea ce înseamnă că trebuie să repet din nou aceiași pași.”

El a adăugat cu furie: „Nu înțeleg de ce trebuie să trecem prin atâtea recunoașteri faciale! M-am plâns de asta de câteva ori, dar este tot așa.”, apoi a oftat.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s