Lee Jae Wook e decis să o protejeze pe Jung So Min într-un poster mistic pentru “Alchemy Of Souls” + teaser video

K-Drama “Alchemy Of Souls” oferă noi imagini încântătoare și în același timp intrigante.

Regizată de regizorul  K-Dramei „What’s Wrong with Secretary Kim”, Park Joon Hwa, „Alchemy of Souls” este o dramă romantică fantastică, plasată în țara fictivă Daeho, o țară care nu există în istorie sau pe hărți. Drama va spune povestea unor personaje ale căror destine sunt schimbate din cauza magiei care schimbă sufletele oamenilor. Povestea a fost scrisă de celebrul duo de scenariste cunoscut sub numele de Surorile Hong (Hong Jung Eun și Hong Mi Ran), autoare ale multor drame de succes precum „You’re Beautiful”, „My Girlfriend is a Gumiho”, „The Greatest Love”. ”, „Master’s Sun”, „Hotel Del Luna” și multe altele.

Lee Jae Wook va juca rolul tânărului maestru sofisticat, dar care intră tot timpul în bucluc, Jang Wook din familia Jang. Jang Wook are o poveste tragică, întreaga țară Daeho șoptind despre secretul șocant din spatele nașterii sale scandaloase. În ciuda faptului că pare rece și indiferent pe dinafară, arde de inteligență pe dinăuntru.

Jung So Min va juca rolul lui Mu Deok Yi, care adăpostește în secret sufletul marelui asasin Nak Soo. Cu toate acestea, acest suflet feroce este blocat într-un corp incredibil de slab care nu poate ține pasul cu spiritul puternic al lui Nak Soo. După ce a devenit însoțitorul și profesorul secret al tânărului maestru Jang Wook, ea începe să-l antreneze într-o manieră brutală și fără milă.

Posterul recent lansat descrie o atmosferă complet diferită între Jang Wook și Mu Deok Yi. Jang Wook s-a transformat într-un gardian protector pentru Mu Deok Yi, în timp ce stă de pază în spatele ei și își scoate sabia cu o privire la fel de ascuțită ca lama. Mu Deok Yi strălucește și ea de inteligență și carismă, dar unul dintre ochii ei este acoperit de sabia lui Jang Wook. El îl protejează intenționat pentru a se asigura că nimeni altcineva nu observă culoarea albastră ciudată a ei, care este legată de un mister care implică sufletele.

Textul de pe afiș spune: „Stai chiar lângă mine. Ca să nu vină nimeni la noi!” Va fi incitant să vedem schimbările în relația lor și cum devin indispensabili unul celuilalt.

Dacă nu ați apucat să vedeți nici teaserul video al serialului, o puteți face puțin mai jos. În teaser, Jung So Min se prezintă ca marea Nak Soo, iar carisma ei puternică este copleșitoare. Cu toate acestea, totul ia instantaneu o întorsătură comică în timp ce ea cade pe pământ, plângându-se: „Argh, am crampe!”

În acest moment, sufletul lui Nak Soo este blocat în corpul lui Mu Deok Yi, a cărui sarcină este să-l servească pe Jang Wook. El o face să fiarbă sângele, iar ea devine agitată când el își trântește lingura și spune: „Nu vreau să mănânc. Ia-o de aici.” El face un pas mai departe pentru a-i crește enervarea, făcând-o să tragă apă pentru baie. El comentează: „Apa este prea fierbinte. Ce faci?” Strângând din dinți, ea răspunde: „Da, stăpâne” în timp ce merge să-i îndeplinească ordinul.

Mu Deok Yi se uită întunecat la Jang Wook în timp ce se bucură de baie, iar ea jură: „Când îmi voi recăpăta puterea, îl voi omorî mai întâi”. Clipul se termină cu Jang Wook care o certa pentru că s-a uitat urât la el, și îi ordonă: „Nu ar trebui să mă privești așa. Întoarce privirea.”

Serialul are premiera pe 18 iunie.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s