Suzy este o impostoare care se află în pericol în teaserul K-Dramei “Anna”

Watch: Suzy Finds Herself In Danger After Living Someone Else’s Life In Thrilling Teaser For “Anna”

K-Drama “Anna” lansează un teaser cu Suzy intepretând rolul unei impostoare.

Coupang Play a distribuit un prim teaser intrigant pentru viitoarea sa dramă „Anna”!

„Anna” va spune povestea lui Yoo Mi, o femeie care spune o mică minciună și ajunge să trăiască viața altcuiva (interpretată de Suzy).

În teaserul recent lansat, Yoo Mi iese dintr-o mașină lovită de un pod cu geanta în flăcări, în timp ce spune criptic: „Oamenii scriu minciuni chiar și în jurnalele care sunt citite numai de ei ”.

Clipul continuă să arate câteva imagini ale vieții de zi cu zi a lui Yoo Mi, lipsite de farmec, supraviețuind cu ramen și lucrând la tot felul de locuri de muncă cu jumătate de normă pentru a plăti facturile. În timp ce lucrează ca menajeră, ea pare să analizeze o femeie elegantă și bine îmbrăcată în cameră. Apoi cineva spune: „Sunt îngrijorat pentru Yoo Mi. Are atât de multe lucruri pe care vrea să le facă, atât de multe lucruri pe care vrea să le mănânce.”

După ce Yoo Mi mărturisește: „Am fost invidioasă”, teaserul o arată că trăiește o viață drastic diferită – susținând interviuri cu presa, participând la evenimente de mare profil și chiar căsătorindu-se într-o nuntă fastuoasă. Un prieten nevăzut o întreabă: „Dar apropo, ai două nume?”

Pe măsură ce lucrurile încep să meargă prost, Yoo Mi își vede  viața în pericol și spune: „Nu știu de unde să încep să-ți explic asta. Povestea modului în care Lee Yoo Mi a devenit Anna.”

„Anna” va avea premiera pe 24 iunie. Vă invităm să îi urmăriți noul teaser!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s