Mai mulți internauți spun că o urmăresc pe Nayeon din TWICE pe Instagram fără să apese butonul de urmărire

Mai mulți internauți dezvăluie că au început să o urmărească brusc pe Nayeon din TWICE pe Instagram, fără ca ei să viziteze contul ei și să apese butonul de urmărire.

Problema a început să ia amploare și tot mai multe postări au apărut online, unele comentarii fiind: „Niciodată nu am urmărit-o pe Nayeon, dar contul meu îmi spune că o urmăresc…”, „De ce o urmăresc pe Nayeon?”, „Niciodată nu am urmărit instagramul lui Nayeon, dar din oarecare motiv arată că o urmăresc;;”, „Am văzut și ieri o postare ca asta despre Nayeon” și altele.

Apoi, pe 4 iunie, un internaut a împărtășit pe o comunitate online că și contul său de Instagram a fost șters, cu notificarea că „nu s-a conformat regulilor și condițiilor Instagram”.

Mai întâi, a primit mai multe notificări să-și verifice informațiile personale. Apoi, pe neașteptate, ea a primit un mesaj de la un prieten, în care spune că acesta o urmărește pe Nayeon pe Instagram, fără să aibă intenția.

După mai multe investigații, utilizatoarea cu contul de Instagram șters a observat că toți foștii ei urmăritori o urmăresc acum pe Nayeon din TWICE, chiar și cunoscuți mai în vârstă care habar nu au cine este artista.

Internauta e explicat că numele ei este la fel Nayeon, iar probleme asemănătoare au apărut și cu alți utilizatori ce poartă acest nume. Un alt internaut a spus că a întâlnit o problemă similară, doar că numele ei e Chaeyoung. Altcineva a comentat că numele ei se termină cu „-yeon”, dar contul ei a fost de asemenea șters.

În particular, o victimă a acestui incident a dezvăluit că este un influencer cu în jur de 230 000 de urmăritori. Însă, pe 1 iunie, contul ei de Instagram a fost șters. Toți urmăritorii contului ei șters, inclusiv și membrii de familie, o urmăresc acum pe Nayeon din TWICE.

Ea a comentat că, din cauza contului șters, mai multe contracte de publicitate pot fi terminate, și probabil că va avea de plătit penalități pentru terminarea acestora.

Deci până acum, conform mai multor incidente similare, internauții cred că utilizatorii cu nume identice cu Nayeon au contul șters, iar urmăritorii lor sunt „transferați” la contul membrei TWICE.

Mulți internauți critică platforma Instagram, dar și vinovații potențiali din spatele incidentelor, așa cum unele „victime” ar putea să aibă probleme. Câteva comentarii:

  • Pare serios. Instagram ar face bine să corecteze orice ar fi asta
  • OMG am văzut că o urmăresc și eu pe Nayeon pe Instagram și mă gândeam „ce e asta?”, dar am avut și eu o prietenă pe nume Nayeon
  • Am văzut destul de multe postări asemănătoare despre Nayeon și Instagram în ultima perioadă
  • E cumva o nouă metodă de a cumpăra urmăritori pe Instagram??
  • Cum de se întâmplă una ca asta??
  • E dăunător pentru toate persoanele implicate cu același nume, dar și pentru artista Nayeon. Instagram trebuie să rezolve asta

Ați întâmpinat o asemenea problemă?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s