Episodul 4 din K-Drama “Eve” va fi interzis celor sub 19 ani

Episode 4 Of “Eve” To Be Rated 19+

Un nou episod din K-Drama „Eve” care este recomandat doar publicului peste 19 ani.

„Eve” este o dramă romantică despre procesul de divorț al unui chaebol, în valoare de 2 trilioane de woni (aproximativ 1,7 miliarde de dolari), care șochează țara. Fără ca publicul să știe, procesul cu mize mari este rezultatul unei scheme de răzbunare atent calculate timp de 13 ani.

Seo Ye Ji joacă în dramă în rolul Lee Ra El, femeia periculos de atrăgătoare aflată în centrul procesului de divorț, în timp ce Park Byung Eun joacă rolul lui Kang Yoon Kyum, CEO-ul LY Group. Lee Sang Yeob este Seo Eun Pyung, cel mai tânăr membru al Adunării Naționale care este gata să renunțe la tot din dragoste după ce o întâlnește pe Lee Ra El, iar Yoo Sun o joacă pe soția lui Kang Yoon Kyum, Han So Ra, care este singura fiică a unui politician puternic.

Pe 6 iunie, o sursă de la „Eve” a spus: „Episodul 4 din „Eve” va fi evaluat peste 19 ani.”

Primele două episoade care au fost, de asemenea, evaluate 19+, au atras foarte mult atenția pentru scenele intime. Potrivit Nielsen Korea, premiera de 1 iunie a obținut un rating mediu la nivel național de 3,644 la sută, iar ratingurileau crescut ușor pentru cel de-al doilea episod, cu un rating mediu la nivel național de 3,7 la sută.

Odată cu confirmarea că episodul 4 va fi evaluat și peste 19 ani, spectatorii sunt curioși despre cum va evolua povestea.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s