4 actori incredibili care au fost crescuți de părinți singuri

4 Famous Korean Actors Who Were Bravely Raised By Single Parents

Pentru un părinte singur care lucrează cu normă întreagă pentru a-ți întreține familia și, în același timp, care ai grijă de copilul tău, viața nu este deloc ușoară.

Așa că astăzi, îi onorăm pe acei părinți singuri care au făcut tot posibilul pentru a-și crește bine copilul. Știați că unii dintre cei mai faimoși actori coreeni au fost crescuți de un singur părinte? 

Dacă nu, vă invităm să vă uitați mai jos pentru a descoperi celebrii actori coreeni care au fost crescuți de un părinte singur.

Ji Chang Wook

Dacă îl urmăriți pe rețelele de socializare pe Ji Chang Wook, atunci probabil știți cât de mult o iubește și o apreciază pe mama lui. Putem vedea că de-a lungul anilor a postat adesea fotografii cu mama lui pe instagram. Da, Ji Chang Wook a fost crescut numai de mama lui. Este trist de povestit că și-a pierdut tatăl când era tânăr și actorul a spus odată cât de greu este pentru mama lui să-l crească singură.

Ji Chang Wook încă locuiește cu mama lui, deoarece își iubește mama și îi pasă atât de mult de ea. Nu a trăit niciodată pe cont propriu :”Încă locuiesc cu mama mea. Tatăl meu a murit când eram încă tânăr și am văzut-o ca mama trece printr-o perioadă grea.” 

Park Bo Gum

4 Famous Korean Actors Who Were Bravely Raised By Single Parents

Unii fani nu și-au dat seama că Park Bo Gum a fost crescut doar de tatăl său până când acesta a dezvăluit că mama lui a murit când el era încă mic. Actorul vorbit despre moartea mamei sale când a discutat de ce familia lui nu a avut niciodată un portret de familie.

S-a aflat că mama lui Park Bo Gum a murit când el era abia în clasa a patra. El a fost în grija tatălui său împreună cu cei doi frați ai săi, iar tatăl lor i-a crescut ca părinte singur.

Kim Soo Hyun

4 Famous Korean Actors Who Were Bravely Raised By Single Parents

Pentru toți fanii lui Kim Soo Hyun, cu siguranță știți că acesta provine dintr-o familie complicată. De ani de zile s-a aflat că  a locuit singur cu mama lui. Tatăl actorului a fost cântăreț principal într-o trupă din anii ’80. Este trist să spunem asta, dar tatăl său și-a părăsit familia când Kim Soo Hyun era mic, lăsându-l singur în grija mamei sale.

Cu toate acestea, în 2015, fanii au fost șocați când au descoperit că Kim Soo Hyun are de fapt o soră vitregă care va debuta ca și cântăreață.

Kim Dong Hee

4 Famous Korean Actors Who Were Bravely Raised By Single Parents

Actorul din „Itaewon Class” a dezvăluit odată în mod șocant că a avut o copilărie dificilă. Kim Dong Hee a spus că a fost crescut cu curaj de o femeie puternică (mama lui).

Actorul a declarat că și-a dorit foarte mult să se deschidă cu privire la asta într-o zi; el a recunoscut că în viața lui, sunt doar el și mama lui. Actorul a declarat că mama lui a trecut prin multe crescându-l singură și că era foarte tânără la acea vreme, fapt pentru care vedetei îi este extrem de milă de mama sa.

V-au surprins aceste dezvăluiri? Dacă credeți că am ratat vreo vedetă, puteți comenta la acest articol!

 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s