Joohoney din MONSTA X are cea mai cool reacție când o fană vorbește cu tatăl ei în fața sa

Relația dintre fanii MONBEBE și membrii MONSTA X este delicioasă și îți răstoarnă prioritățile! Conversațiile din timpul întâlnirilor de la concerte devin de multe ori virale, pe bună dreptate!

MONSTA X își încheie în prezent turneul MONSTA X NO LIMIT US din 2022 și a impresionat fanii și non-fanii deopotrivă cu vocile live, imaginile superbe și nebunia evoluțiilor de pe scenă.

Un fan l-a surprins pe Joohoney în timpul evenimentului de „despărțire” de la sfârșitul show-ului recent din Atlanta, Georgia. Acest eveniment este o șansă pentru faniii MONBEBE care au achiziționat un bilet VIP de a-i conduce pe membri când aceștia părăsesc locația după concert.

În timp ce Joohoney a trecut pe lângă fana respectivă, el a observat că ea era sunată de la tatăl ei la telefon și i-a atras rapid atenția. În loc să răspundă la telefon, fana a spus hotărâtă: „Nu-mi pasă”. Se pare că prioritatea în acel moment era acordată membrilor MONSTA X.

Joohoney a fost puțin surprins și a întrebat: „Oh, serios?”

Totul a fost surprins de un alt fan care aștepta MONSTA X la  ieșire.

Fanii au adorat reacția lui Joohoney . Chipul lui spune totul.

Nu este prima dată când Joohoney primește atenția pe care o merită în timpul acestui turneu. Toată lumea se topește după el, chiar și paznicii! Puteți vedea reacția unui bodyguard din SUA de la un concert puțin mai jos:

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s