Yeo Jin Goo și Moon Ga Young discută despre întâlnirea pe platoul de filmare „Link” după 13 ani

Yeo Jin Goo And Moon Ga Young Talk About Reuniting On Set After 13 Years And Why They Chose To Star In “Link”

Kdrama „Link” a susținut recent o conferință de presă online!

În cadrul unei conferințe de presă susținute cu ocazia încheierii filmărilor pentru drama coreeană „Link”, au fost prezenți actori ai distribuției: Yeo Jin Goo, Moon Ga Young, Kim Ji Young, Song Duk Ho, Lee Bom Sori și regizorul de producție  Hong Jong Chan.

Regizorul Hong Jong Chan a spus că atunci când a primit scenariul pentru prima dată anul trecut, l-a considerat ca fiind interesant, intrigant și plăcut. Acesta a spus: „Mi-a plăcut mult să citesc scenariul pentru că mă aflam într-o situație dificilă. Am sperat c[ oamenii aflați în aceeași situație ca mine se vor bucura de vizionarea dramei dacă ar fi ca eu să preiau acel proiect.”

Cât despre modul în care a intrat în pielea personajului, Yeo Jin Goo a spus: „La început, nu știam ce să fac cu personajul lui Eun Gye Hoon. Deși titlul dramei este „Link”, el este cineva cu o viață unică, diferită. Când cineva din jurul lui simte o emoție, atunci și ale sale se vor schimba în viața sa de zi cu zi. Premisa a fost chiar intrigantă. Am fost atras de provocare pe măsură ce am devenit curios în legătură cu atmosfera dramei.”

Moon Ga Young a descris „Link” ca pe o dramă care ar putea fi atât tipică, cât și atipică în același timp. Ea a remarcat: „Atunci când ești îndrăgostit de cineva, vor exista mereu neînțelegeri. Datorită acestui fenomen de legătură „link”, va exista acolo cineva care îți simte emoțiile fără ca măcar să le exprimi prin cuvinte! Am început să anticipez drama datorită acestui mod de a vede lucrurile .”

Rolul actriței în „Link” este totodată și primul ei rol dramatic pe care l-a jucat. Ea a garantat experiența plăcută a dramei spunând:Această dramă este suficient de distractivă încât să merite așteptarea de un an și jumătate. Fanii mei deja știu asta: Nu sunt genul care să ia vreo pauză când muncește. Sunt atât de încântată de această dramă pentru că voiam foarte mult să fie ecranizată!”

De asemenea, ea și-a menționat și rolul din drama anterioară în care a jucat, „True Beauty” spunând: „Rolul meu din drama trecută a fost unul solicitant care a reprezentat o provocare pentru mine, dar la acest rol am primit mult sprijin din partea oamenilor. Am putut experimenta un fel de efect terapeutic mergând la filmări.”

Yeo Jin Goo și Moon Ga Young au lucrat pentru prima dată împreună în timpul filmărilor pentru dramele din anul 2009, anume „Ja Myung Go” și „The Reputable Family”.

Yeo Jin Goo și-a exprimat gândurile cu privire la reîntâlnirea cu Moon Ga Young pe platoul de filmare după 13 ani spunând: „Să o întâlnesc din nou după atât de mult timp este plăcut și a fost pentru mine o atmosferă proaspătă. Discutăm mult despre drame în timp ce ne aflăm la filmări. După ce am vorbit despre amintirile noastre în legătură cu „Ja Myung Go” și „The Reputable Family”, am reușit să adâncim efectul de afecțiune dintre Noh Da Hyun și Eun Gye Hoon.”

Moon Ga Young a completat: „A fost emoționant să ne întâlnim după atât de mult timp și era de așteptat să ne simțim confortabil unul în prezența celuilalt. Existau câțiva copii pe platoul de filmare și am avut un sentiment bizar când îi priveam, deoarece știam că la acea vârstă ne aflam și noi acolo. Fie că muncim sau vom filma împreună, amândoi așteptăm să vedem ce ne pregătește viitorul. Faptul că am jucat un rol alături de el mă face să-mi aduc aminte de trecut. Din moment ce ne cunoaștem atât de bine, am primit multe încuraj[ri în timp ce vorbeam cu el”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s