Wonho este liber și sexy în ultimul teaser video pentru „FaCaDe”

În general 13 reprezintă în mentalul multor persoane cifra ghinionistă. Dar noul teaser video lansat de Wonho poate întoarce această concepție. Urmăriți mai jos noul său teaser video.

Wonho a lansat ultimul teaser video înainte de revenirea sa de luni, cu mini-albumul „FaCaDe” în versiuni de album tipărit (3 variante), cd-uri (3 variante) și kino – ceea ce înseamnă  7 variante diferite. Albumul aduce ceva nou cu siguranță, nu numai ca și concept, dar și ca imagine.

Highline, agenția sa, care va fi absorbită de Starship Ent. la 1 iulie, a lansat ultimul teaser concept video în data de 9 iunie, pe fundalul căruia se poate auzi o melodie luminoasă dar și ușor singuratică.

Wonho pozează mai întâi pentru o ședință foto, lângă un perete, în ținută simplă, neagră, iar mai apoi își arată spiritul liber și jucăuș și un look sexy discret.

Având în vedere faptul că titlul melodiei principale de pe albumul său este „Crazy„, piesa principală intrigă în continuare publicul. Ce mesaj a ascuns idolul în noul său album? Vom descoperi abia luni, pe 13 iunie.

Mai aveți doar acest weekend pentru a precomanda albumul său, cu cele 3 variante, pe site-ul kpop.ro.

țin

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s