Andy din Shinhwa și Lee Eun Joo s-au căsătorit astăzi!

Andy din Shinhwa și fosta prezentatoare de la MBC, Lee Eun Joo, s-au căsătorit oficial!

În data de 12 iunie, cuplul a ținut o ceremonie privată de nuntă în Seul, la care au participat familia, prietenii și cunoștințele apropiate.

Andy a anunțat logodna în luna ianuarie printr-o scrisoare de mână postată pe rețelele de socializare: „Am găsit o persoană alături de care vreau să îmi trăiesc restul zilelor. Această persoană mă face să zâmbesc chiar și când trec prin momente grele și mă înveselește atât de mult. Așa că, de acum înainte, voi trăi o viață în doi. Sper să mă felicitați pentru noul început și să mă întâmpinați cu priviri calde.” Deși nu a dezvăluit identitatea logodnicei sale în scrisoare, aceasta s-a dovedit a fi nimeni alta decât Lee Eun Joo.

Shinhwa Company a lansat o mesaj de felicitare după nuntă: „Felicitări pentru căsătoria lui Andy, a cărui relație prețioasă îi va aduce împlinire.TOP Media, agenția înființată de Andy, a lansat de asemenea o declarație: „Sperăm să le oferiți binecuvântările voastre, întrucât a întâlnit o persoană specială și i-a promis că va fi alături de ea pentru tot restul vieții sale.

Andy este al treilea membru Shinhwa care se căsătorește, urmându-i pe Eric și Jun Jin. Felicitări fericitului cuplu!

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s