Internauții discută despre cum seria „Produce” a afectat negativ industria k-pop

Seria „Produce” a strâns rapid popularitate în Coreea de Sud, iar idolii care au debutat în trupele temporare și-au asigurat un început de carieră promițător. Însă care sunt aspectele negative cu care aceste emisiuni au influențat industria k-pop?

Internauții coreeni s-au adunat pe o comunitate online pentru a discuta despre aspectele mai puțin plăcute ale seriei „Produce”. Majoritatea a fost de acord că principalul aspect este normalizarea fanilor akgaes, cei care sprijină un singur membru, fără să le pese de restul trupei.

De asemenea, seria „Produce” a adus renumitul „ending-fairy” în cultura k-pop, care pune un singur membru (de obicei visualul) în prim-plan la finalul unei prestații. Coreeni consideră atmosfera industriei s-a schimbat drastic după lansarea seriei, având în vedere influența pe care o are.

Alți internauți au fost de acord în comentarii: „Și eu am urmărit seriile Produce și chiar cred că au împărțit multă negativitate… A fost greu să nu fii fan pe atunci, dar chiar mi-a plăcut de biasul meu”, „Foarte adevărat”, „Sunt de acord. Nu putem da vina în totalitate pe Produce, dar a fost factorul care a dat startul”, „Seria Produce a fost adusă din Japonia, o urăsc”, „Este foarte adevărat că fanii akgaes s-au înrăutățit.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s