IST Entertainment anunță că Yang Donghwa nu va mai debuta în ATBO

Upcoming K-pop boyband ATBO to debut without Yang Dong-hwa

IST Entertainment a anunțat eliminarea lui Yang Donghwa din ATBO în urma recentei controverse.

În data de 13 iunie, IST Entertainment a lansat o declarație cu privire la situația lui Yang Donghwa. După ce agenția a început să verifice informațiile care circulau pe internet, aceasta a ajuns la concluzia că cea mai bună soluție ar fi eliminarea din ATBO. Mai jos puteți citi declarația completă:

Bună ziua. Suntem IST Entertainment.

Acesta este un anunț cu privire la Yang Donghwa, un membru al celui mai nou grup de idoli pe care plănuim să îl debutăm și care a fost selectat prin programul „THE ORIGIN – A, B, OR What?”

După ce am citit postările cu privire la Yang Donghwa de pe rețelele sociale și comunitățile online, am primit acordul artistului nostru de a lua legătura cu oficialii școlii sale și cunoștințele care ar putea să lămurească situația. De asemenea, am început o procedură pentru a confirma informațiile. Deși există unele afirmații care s-au dovedit a fi diferite de adevăr, am aflat că există elevi răniți de acțiunile și remarcile imature și nepotrivite ale lui Yang Donghwa.

Am reușit să luăm legătura cu unii elevi, iar Yang Donghwa le-a oferit sincerele sale scuze în persoană.

Yang Donghwa reflectă asupra acțiunilor sale din trecut și este profund rușinat de cum a rănit oamenii din jurul său din cauza lipsei de considerație. Deși a avut ocazia să se întâlnească cu elevii respectivi pentru a le cere iertare, este conștient de faptul că ar putea exista mai multe persoane care au trecut prin momente dificile din cauza lui, așa că are conștiința încărcată.

Ne plecăm capetele și ne cerem cele mai sincere scuze celor care au fost afectați de acțiunile lui Yang Donghwa, dar și celor care au fost dispuși să îl sprijine ca artist. Așadar, avem un anunț de făcut cu privire la viitoarele activități ale lui Yang Donghwa.

În urma procesului de verificare a informațiilor menționat mai sus și după discuții amănunțite cu artistul, am ajuns la concluzia că acesta nu va mai debuta alături de membrii ABTO.

Prin această decizie, Yang Donghwa are intenția de a-și cere scuze cu sinceritate colegilor săi pentru comportamentul din trecut. Deși nu și-a făcut debutul încă, atât Yang Donghwa, cât și părinții lui doresc să își ispășească pedeapsa pentru greșelile lor și își vor lua timpul pentru a reflecta. Am discutat mult cu Yang Donghwa și părinții lui și le respectăm decizia cu privire la situație.

Suntem conștienți că această decizie nu va șterge lucrurile care s-au întâmplat în trecut, însă sperăm că sinceritatea artistului nostru va ajunge la cei răniți. Sperăm că această situația reprezintă un moment important pentru artist, care îl va ajuta în viitor.

Yang Donghwa va continua să muncească pentru scopurile sale. Este un tânăr care are toată viața înainte și care își admite greșelile, ia toată responsabilitatea asupra lui și se căiește. Am aprecia dacă l-ați putea înțelege și încuraja în timp ce învață din greșelile lui și se transformă într-un membru mai matur și mai responsabil al societății. Vă mulțumim.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s