Wonho revine în topurile Tunes la nivel global cu „FaCade”!

Revenire solo de succes pentru multitalentatul rege Wonho!

Cu nicio promovare din partea agenției sale Highline (care va reveni oficical complet sub Starship peste 2 săptămâni) și la numai 4 luni de la ultima sa revenire cu albumul single „OBSESSION„, la fel de nepromovat, Wonho revine încrezător, dovedind tuturor ca poate inventa concepte noi de calitate la nesfârșit!

Idolul a participat în toate etapele producției noului său album, lansat ieri, pe 13 iunie, intitulat „FaCade„. Nu numai că și-a scris și compus melodiile, Wonho a ales și elemente de coregrafie, s-a implicat la filmări și costume – fapt care se reflectă în cele șapte variante diferite de albume (album clasic, kino și cd-uri).

Fanii au fost încântați de noile piese și imediat albumul cel nou al lui Wonho a aterizat pe locul 3 în topul mondial al albumelor iTunes și a debutat pe locul 5 în topul european de albume iTunes. În plus, albumul s-a clasat printre primele 5 în numeroase țări, inclusiv Turcia, Brazilia, Columbia, Rusia, Singapore, Indonezia, Mexic, Filipine, Thailanda, Malaezia și multe alte țări.

În special, piesa de titlu „Crazy” a ocupat primul loc în topul iTunes în Azerbaidjan, Bolivia, El Salvador, Panama și Arabia Saudită. De asemenea, a intrat în top 10 în topurile iTunes „Top Song” în diferite țări, inclusiv Brazilia, Paraguay, Argentina și Columbia, începând cu 14 iunie (ora Coreei de Sud).

Felicitări Wonho!

Image

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s