V le scrie un mesaj emoționant fanilor ARMY + Jungkook spune „Nu ne despărțim” + mesajul ferm al lui RM

V Leaves a Heartfelt Letter to ARMY Amid BTS Hiatus Announcement

Membrii BTS au primele reacții după anunțul că trupa va lua o pauză, pentru ca membrii să se concentreze pe activitățile solo.

V a scris pe Weverse:

Suntem fericiți.

Deși noi șapte eram diferiți îca lucruri care ne plăceau și nu ne plăceau – împreună cu personalitățile noastre diferite – gândurile noastre despre ARMY erau aceleași. De aceea am decis să continuăm să facem „Run! BTS’.

În ultimii 10 ani, mi-a fost teamă că trebuie mereu să merg mai departe.

A trebuit să renunț la mine de dragul echipei, iar în spatele acelei fericiri, au fost și momente obositoare și dificile.

Acesta este începutul pașilor noștri sănătoși, pentru a continua ca BTS pentru o lungă perioadă de timp. Sunt sigur că ARMY-urile vor iubi și această parte a noastră.

ARMY și BTS sunt legate printr-un fir violet, așa că să ne vedem mult timp pentru ca culoarea noastră să nu se estompeze ci să se adâncească și mai mult.

Iubim ARMY atât de mult.

Pe 15 iunie, Jungkook  a accesat canalul V LIVE al BTS și a interacționat cu fanii. Transmisiunea în direct a avut loc la o zi după anunțul BTS că membrii vor lua o pauză de la activitățile de grup pentru a se concentra pe cariera lor solo. 

Jungkook  a explicat că a vrut să clarifice lucrurile, deoarece a văzut „BTS Disbandment” la titlurile de știri și în tendințele de pe rețelele sociale. Idolul a declarat: „Am crezut că este corect să clarific acest lucru în cazul în care ar exista neînțelegeri. BTS este pentru totdeauna”.

El a spus: „Nu avem nicio dorință să ne desființăm. Mai avem o mulțime de activități de grup rămase și vor fi mai multe în viitor. Chiar nu trebuie să vă faceți griji pentru asta”.

Liderul RM a lăsat și o scrisoare lungă în care își exprimă gândurile sincere cu privire la speculațiile din cauza remarcilor făcute de grup în timpul „Festa Dinner”.

RM a scris pe Weverse spunând: „Am primit cele mai multe apeluri de când am debutat după difuzarea difuzării. Văzând capturile și titlurile articolelor care mi-au fost trimise, au existat multe cuvinte cheie stimulatoare și fragmentate, cum ar fi „desființare”, „declarare”. o oprire la promoții, etc…” El a continuat să spună: „Nu știam că se va întâmpla asta sau nu eram pregătit să se întâmple asta, dar este încă foarte amar. Nu era ceea ce ne așteptam toată lumea să-și lase părerile după ce a vizionat videoclipul nostru complet… dar „cina” BTS este un format de conținut ocazional care a fost difuzat pe 13 iunie, care a fost o dată semnificativă. A fost un videoclip dedicat tuturor ARMYscare au fost alături de noi timp de nouă ani”.

Liderul BTS a mai spus: „Era timpul când am putut să ne mărturisim adevăratele sentimente fanilor care s-au conectat cu noi. Oamenii care au văzut videoclipul știu probabil, dar mesajul pe care am vrut cu adevărat să-l transmitem a fost – la fel ca titlul piesei „Yet to Come” – că acesta nu este sfârșitul.”

RM a continuat să-i asigure pe fani că BTS nu se va desființa și a explicat că membrii vorbesc mereu deschis despre viitor și succesul grupului. El a explicat: „Ceea ce vreau să spun este că nu am ascuns adevărul spunând că 2 este 1. Am spus că 1 este 1 și am vrut doar să ne împărtășim gândurile sincere cu curaj și lacrimi. Cred și nu mă îndoiesc că ARMYs ne-au înțeles. Ceea ce am spus în videoclip este totul. Jungkook și V au explicat bine, dar întotdeauna vorbim deschis despre viitorul pe termen lung al BTS.”

Liderul BTS a încheiat mulțumind tuturor pentru sprijin și i-a liniștit pe fani spunând că grupul va depune efortul pentru a-și arăta partea bună, fie prin activități de grup, fie prin activități solo. El a declarat: „Vreau să le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut cu sprijin, dragoste și energie, fie de departe sau aproape. Vom depune efortul de a ne arăta partea bună, fie prin activități de grup sau individuale. Vă mulțumim.”

 

 

Surse: SBS Star, allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s