IST Entertainment adaugă un nou membru trupei ATBO înainte de debut

IST Entertainment Announces ATBO Will Debut As A 7-Member Group This Summer With Won Bin

După ce a anunțat că Yang Donghwa nu va mai debuta în ATBO din cauza acuzațiilor de bullying care s-au dovedit a fi adevărate, IST Entertainment a anunțat că un nou membru i-a luat locul.

În data de 17 iunie, agenția a lansat o declarație oficială prin care anunță fanii cu privire la noile decizii făcute pentru debutul trupei ATBO. Se pare că Won Bin, care a fost eliminat inițial în cadrul emisiunii „THE ORIGIN – A, B, OR What?”, se va alătura celorlalți băieți în final.

Bună ziua. Suntem IST Entertainment.

Vă mulțumim pentru iubirea și interesul pe care l-ați arătat pentru ATBO. Acesta este un anunț cu privire la un nou membru care se va alătura trupei și perioada debutului.

Timp de o lună după încheierea emisiunii „THE ORIGIN – A, B, Or What?”, IST Entertainment a organizat evaluări pentru cei șase stagiari care au fost eliminați. Acest lucru a fost făcut în cadrul procesului de pregătire a viitorilor idoli, dar și pentru a considera un nou membru care să completeze ATBO. În timpul evaluărilor, stagiarul Won Bin a obținut cele mai mari scoruri , dovedindu-și potențialul și abilitatea de a învăța rapid. Won Bin a primit foarte mult sprijin din partea fanilor din țară și internaționali, fiind pe primul loc în sondajele globale ale programului.

Luăm în considerare atât opiniile fanilor, când și opiniile specialiștilor interni și externi. Așadar, cei șapte membri selectați sunt Jeong Seunghwan, Oh Junseok, Seok Rakwon, Ryu Junmin, Bae Hyunjun, Kim Yeonkyu și Won Bin și vor debuta în această vară.

Această decizie a fost luată după lungi discuții, așa că ne cerem scuze pentru că încălcăm ceea ce am spus la începutul emisiunii. Această decizie a fost făcută pentru a satisface dorințele multora dintre voi și pentru a crea o echipă  iubită de mulți oameni, așa că vă cerem înțelegerea în această situație.

Momentan, îmbunătățim calitatea debutului ATBO și facem tot ceea ce este nevoie pentru a ne apropia de debut. Membrii muncesc din greu pentru a se pregăti să cânte în fața voastră. Vă apreciem răbdarea arătată până acum și vă cerem sprijinul mai departe.

Sperăm să arătați iubire și sprijin trupei ATBO, întrucât se pregătesc să vă prezinte o poveste nouă și originală. Vă mulțumim.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s