Kim Hee Sun, Jung Yoo Jin și Cha Ji Yeon au personalități diferite în K-Drama “Remarriage & Desires”

Kim Hee Sun, Jung Yoo Jin, And Cha Ji Yeon Exude Different Kinds Of Charisma In New Drama “Remarriage & Desires”

K-Drama “Remarriage & Desires” oferă o nouă prezentare a personajelor lui Kim Hee Sun, Jung Yoo Jin și Cha Ji Yeon!

Povestea „Remarriage & Desires” se desfășoară în jurul unei agențiu de matrimoniale – Rex – specializată în recăsătoriile clienților ambițioși care fac eforturi să se căsătorească cu persoane bogate. Drama este condusă de regizorul  Kim Jung Min („Bad Guys”, „Squad 38”).

Kim Hee Sun va juca rolul lui Seo Hye Seung, o soție și o mamă obișnuită care pierde totul din cauza morții subite a soțului ei, care avea o relație extraconjugală și i-a cerut divorțul. Ea încearcă să-și refacă viața alături de fiica ei, dar după ce a aflat că Jin Yoo Hee (Jung Yoo Jin), cel care și-a condus soțul la moarte și i-a distrus viața ei și a fiicei sale, a intrat în Rex pentru a accede la clasa bogată, ea participă la o cursă de răzbunare.

Kim Jung Min a comentat: „Speram să găsim o actriță cu ochi care ar putea dezvălui latura interioară complicată a lui Seo Hye Seung,, iar Kim Hee Sun a fost perfectă pentru rol”.

Jin Yoo Hee este o avocată care poaite distruge totul în calea ei pentru a obține ceea ce își dorește. Ea intră în Rex pentru a obține trecerea rapidă în societatea de elită, dar Seo Hye Seung, care își cunoaște trecutul, va fi un obstacol imens în calea ei.

Jung Yoo Jin și-a descris personajul, spunând: „Ea va face orice pentru a ajunge la clasa de vârf. Este un personaj care va avansa cu răceală pentru a-și ridica statutul.” Kim Jung Min a remarcat: „Am avut nevoie de o actriță care să rămână fermecător de elegantă chiar și atunci când joacă un rol negativ și m-am gândit la Jung Yoo Jin”.

Cha Ji Yeon îl va juca pe Choi Yoo Seon, CEO-ul Rex, care este o agenție de matrimoniale de top, o femeie cu părerea fermă despre „căsătoria care este o afacere în care cererea și oferta se întâlnesc” și care identifică cu exactitate nevoile clienților. La fel ca Jin Yoo Hee, Choi Yoo Seon va face orice pentru propriul beneficiu și profită de dorința lacomă a oamenilor de a se căsători cu cineva de la nivelul „negru” (se referă la cardul bancar), adică acei doar 0,1% din populație.

Serialul va avea premiera pe 15 iulie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s