Taeyeon din Girls’ Generation spune că SM Entertainment a fost împotriva lansării piesei „INVU”

Taeyeon a vorbit despre cel mai recent album al său, INVU, lansat în ianuarie 2022.

Lidera trupei Girls’ Generation a împărtășit o povestioară despre al treilea album întreg, dezvăluind că agenția SM Entertainment a fost împotrivă ca ea să lanseze piesa de titlu „INVU”.

Un internaut a dezvăluit întâmplarea care a fost povestită de Taeyeon în cadrul unui interviu. Acesta a mai spus că membra SNSD a fost nevoită să convingă agenția pentru a putea lansa albumul.

În interviu, artista a spus că toți membrii personalului au votat „nu” când lucra la cântecul „INVU” și că a fost singura care a dorit ca melodia să fie lansată. Din acest motiv, a trebuit să-și convingă personalul. Taeyeon – „Am fost încrezătoare și am simțit că trebuie să conving stafful. Când am cântat piesa, am și jucat, pentru a putea exprima mai bine mesajul melodiei.”

Taeyeon a spus că a fost ușor să-i convingă pe membrii personalului și, de asemenea, ușor să lucreze la album. Totuși, tot stafful a fost de acord că ceea ce a mai rămas este ca publicul să fie convins.

Lucru pe care Taeyeon l-a reușit. „INVU” a obținut un mare succes în ciuda grijilor agenției SM și ale sale. Albumul s-a vândut în multe exemplare și chiar i-a adus lui Taeyeon premiul Artistul Anului Gaon în februarie și a ajuns pe locul întâi în topul digital general Gaon din martie.

Aici puteți asculta piesa:

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s