Tensiunea plutește în aer în noul episod din “Jinxed At First”

Na In Woo And Ki Do Hoon’s Relationship Grows Twisted Because Of Seohyun In “Jinxed At First”

“Jinxed at First” dezvăluie cadre noi cu cei trei protagoniști!

K-drama se bazează pe webtoonul “The Jinx’s Lover” și are în vedere o poveste fantastică de dragoste dintre un bărbat sărac și ghinionist și o zeiță a norocului care apare subit și îi dă viața peste cap.

Na In Woo îl interpretează pe Gong Soo Kwang, protagonistul ghinionist și cu un trecut dureros pe care vrea să-l ascundă. De asemenea, duce o viață simplă, vinde pește și încearcă să se ferească de așa zisa zeiță a norocului.

Seohyun din SNSD o interpretează pe Seul Bi, o ființă cu puteri magice care poate să vadă viitorul unei persoane când o atinge și, de asemenea, prezența ei aduce noroc. Seul Bi e hotărâtă să scape din „închisoarea” ei și să-și găsească prințul, adică pe Gong Soo Kwang.

Ki Do Hoon îl interpretează pe Sun Min Joon, un moștenitor chaebol și fostul prieten al lui Gong Soo Kwang. Acesta încearcă să fie diferit de tatăl său și să-i demonstreze că și singur poate să reușească în viață, nu doar cu ajutorul lui Seul Bi.

Din fotografiile dezvăluite observăm tensiunea ridicată dintre Na In Woo și Ki Do Hoon. Aceștia stau unul în fața celuilalt și se privesc fără a-și putea spune câteva cuvinte. Martora întâlnirii dintre cei doi este Seohyun care stă înmărmurită și îi privește pe cei doi.

“Jinxed at First” se difuzează miercurea și joia pe KBS 2TV.

poze: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s