Baekho vorbește despre trecerea de la NU’EST la artist solo, cum a reușit să devină o persoană matinală și multe altele

Baekho Talks About Life’s Transitions: From NU’EST To Solo Artist, Becoming A Morning Person, And More

Baekho a vorbit deschis despre schimbările din viața sa într-un interviu care va apărea în numărul din luna iulie al revistei Singles!

Primul lucru pe care artistul l-a dezvăluit în interviu este că și-a adaptat rutina zilnică pentru a deveni o persoană matinală. Această schimbare a fost una importantă pentru el, mai ales pentru că l-a ajutat cu cea mai mare tranziție din viață.

În luna martie, NU’EST s-a despărțit oficial după zece ani de activitate, iar Baekho are parte acum de un nou început ca artist solo. Despre schimbare, acesta a mărturisit: „Este greu să vă împărtășesc toate detaliile, pentru că încă mă aflu la început de drum. Însă dorința mea arzătoare este de a fi capabil să promovez în diferite domenii. Vreau să lansez albume, aș vrea să joc într-un film sau serial dacă mi se oferă ocazia, și aș vrea să apar în musicaluri și emisiuni televizate. Să fiu sincer, sunt mai dispus să iau ceea ce îmi iese în cale decât să planific ceva. Momentan lucrez din greu și mă concentrez pe a-mi folosi vocea versatil în cântece. Mă pregătesc mult pentru cariera mea solo ca Baekho în acest an.

Când a fost întrebat ce înțelege el prin muncă grea, Baekho a răspuns: „Presupun că înseamnă să faci ceea ce ești capabil să faci. Standardele pentru muncă grea diferă de la o persoană la alta. Există eforturi pe care le faci în mod intenționat, dar și eforturi pe care le faci fără intenție. De exemplu, să mă antrenez la sală în fiecare zi este un efort pe care îl fac. Nu a fost plăcut nici pentru mine la început. Am vrut doar să îmi desfășor activitățile ca artist mai bine și m-am gândit că m-ar ajuta o rutină zilnică. Am început să mă antrenez în 2018, iar acesta ar fi al cincilea an. O fac în fiecare zi, cu excepția zilelor în care îmi este chiar imposibil. Am ajuns până în punctul în care și în timpul revenirilor mă duc la sală pentru o oră sau două când am ocazia. Atunci simt liniște. Bineînțeles, sunt zile în care chiar nu îmi doresc să merg, dar o rutină mi-a oferit un simț extraordinar al stabilității.

Întregul interviu și mai multe fotografii de la ședința foto vor apărea în numărul din luna iulie al revistei Singles!

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s