Na In Woo și Seohyun sunt la câțiva cm distanță de a se săruta în “Jinxed At First”

“Jinxed at First” dezvăluie imagini noi!

K-drama se bazează pe webtoonul “The Jinx’s Lover” și are în vedere o poveste fantastică de dragoste dintre un bărbat sărac și ghinionist și o zeiță a norocului care apare subit și îi dă viața peste cap.

Na In Woo îl interpretează pe Gong Soo Kwang, protagonistul ghinionist și cu un trecut dureros pe care vrea să-l ascundă. Seohyun din SNSD o interpretează pe Seul Bi, o ființă cu puteri magice care poate să vadă viitorul unei persoane când o atinge și, de asemenea, prezența ei aduce noroc.

În noile cadre dezvăluite, vedem că protagoniștii încearcă să găsească un echilibru, mai ales că acum trăiesc în aceeași casă. Seul Bi este foarte entuziasmată de nouă schimbare din viața sa și îl urmărește constant pe Gong Soo Kwang, încercând să-l ajute.

De asemenea, vedem că relația celor doi a progresat și a devenit mai apropiată, având în vedere că Soo Kwang la început nici nu voia să audă de Seul Bi. În prima poză, aceasta doarme pe patul lui, iar Soo Kwang se aproprie de ea. În plus, când încercau să facă mâncare, erau pe cale să se sărute.

poze: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s