Nayeon vorbește despre albumul solo, susținerea colegelor ei și depășirea limitelor atunci când promova cu TWICE

Pe 24 iunie, Nayeon a participat la o conferință de presă în cinstea lansării primului mini album solo ‘IM NAYEON‘.

Având în vedere că este prima membră TWICE care debutează solo, aceasta a dezvăluit – „Membrele m-au încurajat nonstop încă de când am început să lucrez la album și până acum. Mi-au oferit feedback-uri foarte detaliate, de exemplu că le place asta sau partea asta din cântec sau coregrafie e pe gustul lor.”

Naeyeon a continuat, „Albumul solo a fost o șansa mea de a învăța și crește ca artist. Au fost momente când promovam cu trupa când m-am simțit constrânsă, dar acest album mi-a dat ocazia de a depăși acele limite. În loc să mă concentrez pe anumite aspecte ca artist solo, doresc ca oamenii să gândească – ‘TWICE poate să facă și asta’ – și să aștepte cu nerăbdare proiectele solo ale colegelor mele.”

În legătură cu procesul de înregistrare a primului album solo, artista a împărtășit – „Pentru că în trupă sunt multe membre, nu am avut multe șanse să cânt o melodie de la început până la sfârșit sau să dansez singură pe scenă. A existat o parte din mine căreia i-a fost frică să cânte o piesă singură.”

Nayeon a mai adăugat – „A fost dificil când am început să înregistrez, dar pe parcurs, am învățat. Mi-am dat seama cum ar trebui să cânt ca piesa să sune mai bine și am realizat cât de fericită mă simt când sunt în studioul de înregistrare. Am conștientizat din nou cât de mult iubesc să cânt.”

Mai jos puteți să ascultați melodia POP! cu care a debutat Nayeon!

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s