Profilul lui Lay este șters + SM Entertainment îl adăugă din nou la profilul oficial al trupei EXO

Fanii speră că totul a fost o greșeală.

Lay a anunțat în aprilie, anul acesta, expirarea contractului său și părăsirea companiei SM Entertainment. Artistul s-a adresat fanilor într-o scrisoare, unde a explicat clar că va rămâne în continuare Lay din EXO, chiar dacă va pleca din agenție. De asemenea, când trupa va avea nevoie de el, va fi acolo.

La emoționanta scrisoare, Lay a adăugat următorul mesaj – „Acest deceniu este unul dintre cele mai nepomenite cadouri pe care aș fi putut să-l primesc.”

După plecarea sa de la SM Entertainment, fanii au descoperit, în luna mai, că Lay a fost eliminat de la profilul oficial al trupei EXO de pe website-ul companiei. Indignați, au comentat pe rețelele sociale, dorind să afle motivul pentru care profilul lui Lay a fost șters.

O parte dintre fani au susținut că motivul ar fi plecarea din companie, dar alții au scos în evidență faptul că Tiffany, Seohyun și Sooyoung din Girls’ Generation încă sunt menționate la profilul trupei, chiar dacă și ele au părăsit compania.

Fanii au vrut să știe de ce Lay este tratat diferit când în mod continuu a sprijinit trupa EXO, în ciuda popularității lui în China și a relației politice delicate dintre Coreea de Sud și China, care l-a împiedicat să promoveze regulat cu trupa încă din 2017.

Chiar dacă cei de la SM Entertainment nu au comentat incidentul, se pare că au observat acțiunile și protestele fanilor. Astfel că, numele lui Lay și conturile sale de pe rețelele sociale au reapărut la profilul oficial al trupei EXO.

Fanii speră că totul a fost doar o greșeală și că nu se va mai repeta în viitor. Cu toate acestea, au fost fericiți să-i vadă din nou pe cei nouă membri EXO listați împreună.

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s