fromis_9 își exprimă admirația pentru Red Velvet

fromis_9 și-a arătat admirația pentru Red Velvet în cel mai recent episod al emisiunii radio ‘Kim Shin Young’s Noon Song of Hope‘!

Pe data de 30 iunie (Coreea), membrele trupei fromis_9 – Gyuri, Jiwon, Jisun, Chaeyoung și Jiheon – și-au făcut apariția la postul de radio MBC FM4U în emisiunea de la amiază a lui Kim Shin Young, în calitate de invitate.

În această zi, Kim Shin Young a remarcat: „Am văzut cum ați cântat și dansat la ‘Music Bank‘ pe melodia trupei Red Velvet! V-ați descurcat foarte bine!„. fromis_9 a participat la show-ul „Music Bank” și a interpretat melodia trupei Red Velvet, „Feel My Rythm”.

În legătură cu pregătirea pentru spectacol, Jiheon a mărturisit: „Am avut doar două zile ca să ne antrenăm. Dar pentru că membrele Red Velvet sunt cântărețele originale ale melodiei, ne-am antrenat temeinic.” Aceasta a mai adăugat: „Sunt fană a trupei Red Velvet. M-am antrenat gândindu-mă că trebuie să fac bine.”

Kim Shin Young le-a întrebat apoi pe Gyuri și pe Jisun, care nu au interpretat această melodie: „Dacă ați avea șansa de a face cover la o melodie, ce piesă ați alege?„. Jisun a răspuns „Cred că fanii ar vrea ca noi să încercăm ceva nou. Orice melodie merge. Sunt deschisă la toate posibilitățile.”

Gyuri a adăugat: „Aș vrea să facem cover tot la un cântec de la Red Velvet. Îmi plac melodiile drăguțe, dar vreau să încerc și concepte, precum ‘Psycho‘”, iar membrele trupei fromis_9 au aprobat-o.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s