SM Entertainment prezintă noii stagiari ai companiei

Fanii lansează teorii cu privire la noii stagiari ai agenției!

SM Entertainment este compania mai multor trupe de fete și băieți, iar o parte dintre idolii din Red Velvet, aespa și NCT au putut să câștige experiență înainte să debuteze, deoarece au fost prezentați publicului în calitate de stagiari SM.

Conturile de stagiari SM Entertainment de pe rețelele sociale nu au mai fost actualizate din 2018, când membrii trupei NCT, Hendery, YangYang și Xiaojun, au fost adăugați grupului. De curând, acestea au revenit la viață, când au fost distribuite fotografii cu trei noi stagiari.

Conform postărilor de pe acest cont, numele celor trei membri sunt: EunseokShohei și  Seunghan.

Numele lui Shohei a fost pus ca hashtag în japoneză, sugerând faptul că acesta este de origine japoneză sau din Japonia.

Acești noi membrii sunt cunoscuți sub numele de SR22B, care provine de la „SM Rookies 2022 Boys” (Băieți stagiari ai companiei SM 2022). Numeroase grupuri au fost numite asemănător până la momentul debutului oficial.

Mulți fani cred că aceștia vor fi viitorii membri ai trupei NCT din sub-grupul japonez, NCT Tokyo.

Potrivit unor postări de pe Twitter, fanii sunt suspicioși în legătură cu activitățile din perioada următoare ale trupei NCT – „Totuși este foarte suspect, Sungchan și Shotaro ne-au tot spus să fim cu ochii în patru. Shotaro a mers în Japonia de două ori, iar acum contul de stagiari ai companiei SM a prins din nou viață. Cred că suntem aproape de înființarea unui nou sub-grup!”

Așadar aceștia vor fi noii membri ai trupei NCT??!!!

Noii stagiari SM sunt membrii Noului Grup de Băieți ai SM din moment ce debutează anul acesta. SM încă ține audiții pentru sub-grupurile trupei NCT, așa că nu se va întâmpla până anul viitor

Sursa: Koreaboo

 

 

Publicitate

Un gând despre „SM Entertainment prezintă noii stagiari ai companiei

  1. Pingback: SM Ent. dezvăluie clipuri de prezentare și informații despre cei trei noi stagiari | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s