Un presupus coleg de clasă al lui Nam Joo Hyuk afirmă că nu a fost vorba de bullying în cazul actorului

Îndrăgitul actor Nam Joo Hyuk se confruntă cu acuzații grave de bullying după ce un presupus coleg de școală ar fi oferit informații despre faptele lui unui reporter.

În data de 20 iunie, un informator anonim a trimis declarații unui reporter pentru a scrie un articol despre trecutul lui Nam Joo Hyuk. Acesta a afirmat inițial că actorul și-a hărțuit un coleg timp de șase ani, din gimnaziu până în liceu și că a făcut parte dintr-un grup mai mare care băteau și înjurau alți elevi. Dovada adusă pentru a-și susține declarațiile a fost un album anual al școlii.

Imediat cum acuzațiile au apărut pe internet, agenția actorului a lansat o declarație prin care anunța fanii că a dat în judecată atât informatorul, cât și persoanele implicate în realizarea articolului.

Câteva zile mai târziu, a apărut un al doilea acuzator, care a oferit o descriere mai amănunțită a situației. Acesta a spus că nu a putut rămâne tăcut după ce și-a văzut prietenul dat în judecată, așa că a decis să vorbească despre Nam Joo Hyuk. Opinia publicului despre actor a început treptat să se schimbe, așa că un al treilea presupus coleg de clasă a luat cuvântul. Acesta a scris: „Bună. În primul rând, vreau să spun că am fost în aceeași clasă cu Nam Joo Hyuk (să fiu mai exact, în al doilea an de liceu). Nu eram neapărat prieteni apropiați, așa că aceasta este perspectiva unui simplu coleg de clasă.

Autorul postării a adăugat ca dovezi o fotografie cu albumul școlar și cu diploma de absolvire, arătând astfel că a mers la aceeași școală cu Nam Joo Hyuk. Acesta a continuat să explice: „M-am gândit că nu ar trebuie să scriu acest articol, întrucât nu am fost apropiat de Nam Joo Hyuk, însă am fost prea mândru de faptul că am învățat în aceeași clasă cu o celebritate. De asemenea, este frustrant și nedrept faptul că o persoană amestecă adevărul cu minciuna în scopuri malițioase. Așa că, după ce m-am gândit mult, am ajuns să scriu această postare.

Știu și presupun că toată lumea știe, a înjura, a lovi și chiar a trimite pe alții în moduri repetate pentru a cumpăra gustări sunt considerate acte de violență școlară și bullying. Când eram în aceeași clasă cu Nam Joo Hyuk, nu l-am văzut niciodată trimițând pe cineva după snacksuri și nici nu l-am văzut înjurând sau lovind alți elevi. Desigur, nu pot fi martor la tot, însă dacă ar fi existat bullying în acea clasă, nu cred că nu aș fi știut. Din punctul meu de vedere, știu că acuzațiile sunt minciuni, însă incidentul cu telefonul și ringul de luptă chiar s-au întâmplat în clasa noastră. În primul rând, incidentul cu telefonul s-a întâmplat când un elev a folosit telefonul unui profesor pentru a face niște plăți. Dar Nam Joo Hyuk nu a avut nicio legătură cu asta. Vina a fost a unui alt coleg. Încă îmi amintesc, întrucât colegul nostru chiar a greșit foarte tare.

Și cred că toată lumea știe despre emisiunea de wrestling WWE. Eram copii plini de viață și energici, așa că uneori ne mai jucam în spatele clasei sau în timpul pauzelor de prânz. Desigur, nu era wrestling profesional ceea ce făceam noi, însă ne prefăceam. Dacă Nam Joo Hyuk chiar a creat un ring pentru a încolți un elev, atunci eu nu îmi amintesc nimic de genul ăsta și nu are sens. Nimeni nu s-ar aduna în jurul unui asemenea lucru și s-ar îmbrânci unii în alții pentru a se juca. După ce am citit rapoartele, am realizat că evenimentele au fost schimbate malițios.

Nu pot să spun că evenimentele nu s-au întâmplat, pentru că incidentul cu telefonul și ringurile de luptă au avut loc. Însă nu pot lăsa lucrurile așa, pentru că știu adevărul. Aș fi la fel cu o persoană care alege să își închidă ochii. Vreau să repet că rapoartele au fost făcute cu scop malițios, amestecând în mod clar adevărul cu minciuni. Aș fi vrut să vorbesc și despre celelalte incidente, însă sunt lucruri de care nu sunt sigur, așa că m-am gândit că cel mai bine ar fi să mă opresc aici. Vă mulțumesc că ați citit această postare lungă.

sursă

Un gând despre „Un presupus coleg de clasă al lui Nam Joo Hyuk afirmă că nu a fost vorba de bullying în cazul actorului

  1. Ana23

    Am inteles ca tot ce au facut gresit copii din acea clasa se pune in carca actorului urat foarte urat din partea lor ! Probabil faptasii sunt cei care au scris articolul!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s