aespa a susținut un discurs la ONU

trupa aespa e considerată „Reprezentantul generației viitoare”

aespa a participat la secțiunea de deschidere a Forumului la nivel înalt 2022 privind dezvoltarea durabilă, organizat la Adunarea Generală a Națiunilor Unite de la New York,  pe 5 iulie (ora locală).

Forumul este un loc în care diferiții actori interesați, inclusiv guvernele naționale, femeile, persoanele cu dizabilități, lucrătorii, grupurile civice și companiile, se adună pentru a analiza și a discuta dacă Obiectivele de Dezvoltare Durabilă sunt respectate/ implementate de fiecare țară.

aespa a ținut un discurs sub tema „Generația următoare la nivelul următor”. Acesta a încurajat interesul și implementarea Obiectivelor de dezvoltare durabilă.

Vicepreședintele Consiliului Economic și Social al ONU le-a introdus pe fete: „Putem învăța o lecție de la grupul K-pop aespa, care participă în calitate de reprezentant al tinerei generații. Ele crează armonie cu melodiile și coregrafiile lor minunate”.

Tema a fost abordată cu logo-ul aespa „Toate (vocile ar trebui să fie auzite), Echitate și putere, Sustenabilitate și sinergie, Planetă și oameni, Arhitectură”, au spus ele.

Giselle a început să vorbească în limba engleză: „Este o onoare să fim invitate aici. aespa este un grup de fete metavers care alternează între real și virtual. Membrele există în lumea reală, iar membrele avatar există în metavers. Metaversul este un tărâm infinit care transcende toate granițele, cum ar fi realitatea și virtualitatea, timpul și spațiul, genul și generația. Sunt deschise diferite posibilități și mulți oameni îi acordă atenție, îl cercetează și îl dezvoltă”.”

Aici a fost pusă în discuție tema dezvoltării durabile. „Într-un moment în care interesul pentru metavers accelerează, apare întrebarea: „Muncești suficient de mult în lumea reală?””, a spus ea.

aespa a spus: „Dacă realitatea este epuizată, ar fi dificil să protejăm posibilitățile lumii virtuale. Fără șanse egale pentru un pământ durabil, nu va exista nicio realitate pe care metaversul o poate reflecta”.

Ea a subliniat subiectul: „Cred că subiectul dezvoltării durabile care se discută este foarte important. Este important ca următoarea generație să susțină pe deplin planeta durabilă”, a spus ea.

În cele din urmă, ea a spus: „Vom încerca să comunicăm și să vibrăm cu viitoarea generație prin muzica noastră și să informăm cu privire la obiectivele de dezvoltare durabilă în lumea reală și în metavers”.

După ce a terminat discursul, aespa a arătat evoluția pentru hitul „Next Level” într-un videoclip de pe site-ul forumului. Evoluția puternică a primit un răspuns cald.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s