Mark Tuan din GOT7 anunță reîntoarcerea cu primul său album solo

Fanii se întreabă dacă după lansarea albumului se va organiza și un turneu.

Mark Tuan din trupa GOT7 lansează primul său album solo. De când trupa GOT7 a părăsit JYP Entertainment, cei șapte membri au fost foarte ocupați. Mark s-a mutat înapoi în California și a semnat un contract cu agenția de talente și sporturi Creative Artists Agency LLC sau CAA.

Pe lângă revenirea completă a trupei GOT7, Mark a lansat piese solo precum: „save me„, „last breath” și cea mai recentă „imysm„.

Ahgases au fost nerăbdători în așteptarea lansării albumului complet. Ceilalți membrii ai trupei, Jay B, BamBam, Youngjae, Jackson Wang, Jinyoung și Yugyeom au lansat de asemenea albume solo.

Mark a confirmat că albumul său va fi lansat luna viitoare pe data de 26 august 2022 și se va numi „the other side„. Acesta a distribuit un scurt videoclip pe platforme de rețele sociale, în care a dezvăluit titlul albumului și design-ul.

Anterior, Mark le-a comunicat fanilor că albumul va fi lansat odată cu piesa „save me”. Așadar albumul este în proces de pregătire de ceva timp. Ahgases se întreabă dacă Mark va efectua un turneu odată cu lansarea albumului. Recent, la întâlnirea cu fanii din Tailanda, toate biletele au fost vândute. Deși este incredibil de popular în Asia, acesta are fani în mai multe părți ale lumii, în special în Statele Unite.

Conform afirmației sale pentru FLAUNT Magazine, pare a fi o posibilitate: „Sunt entuziasmat să cânt și să dansez pe aceste piese live. Sper că voi transmite o energie diferită de cea pe care o transmiteam în turnee cu trupa GOT7. Simt că într-un grup, scena este atât  plină și sunt multe de văzut. Sper că în cadrul turneului meu, m-aș putea apropia mai mult de fani.”

Acesta s-a exprimat asemănător revistei Cosmopolitan, spunând: „Sper că voi avea posibilitatea de a participa la un turneu. Sper… Nu am mai fost pe scenă de mai mult de un an.”

sursa: koreaboo

 

2 gânduri despre „Mark Tuan din GOT7 anunță reîntoarcerea cu primul său album solo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s