Ji Sung discută despre portretizarea unor frați gemeni în „Adamas” + asemănările și diferențele dintre ei

Actorul Ji Sung a dat naștere unui nou rol multiplu pentru K-Drama „Adamas”.

„Adamas” descrie povestea fraților gemeni care caută adevărul din spatele unui incident de acum 22 de ani. Cei doi vor lucra ca o singură persoană pentru a înlătura acuzațiile de crimă ale tatălui lor biologic, care a fost acuzat de uciderea tatălui lor vitreg și pentru a găsi pe acel „adamas” care este dovada crimei.

Ji Sung va interpreta ambii gemeni pe nume Ha Woo Shin și Song Soo Hyun. Deși cei doi frați  între ei seamănă, personalitățile și abordările lor față de probleme fiind însă complet diferite. Ha Woo Shin este un cel mai bine vândut autor de romane de mister care își propune să-i localizeze pe Adamas, care este o dovadă cheie a crimei. Song Soo Hyun este un procuror al forțelor speciale care lucrează la Procuratura Districtului Central, iar scopul său este să-l găsească pe adevăratul vinovat al cazului.

Ji Sung și-a împărtășit gândurile despre modul în care i-a portretizat pe gemeni. El a explicat: „În loc să creez și să stabilesc puncte diferite pentru a distinge gemenii, am vrut să mă concentrez mai mult pe sentimentul că nu pot să nu fie asemănători, deoarece sunt gemeni identici.”

Ji Sung a recunoscut: „Când mă culcam noaptea, Ha Woo Shin și Song Soo Hyun apăreau adesea în visele mele și mi se alăturau. Până la urmă, am început să mă confund cu cele două personaje care au apărut în visele mele.”

Actorul a continuat: „Amândoi sunt inteligenți. Au moduri diferite de a accepta tristețea. Ha Woo Shin este genul care acceptă cu calm durerea, înghite durerea și o îngroapă în inima lui, în timp ce Song Soo Hyun explodează sincer de tristețe și durere, iar după ce rezolvă acele sentimente, le acceptă. Ceea ce au în comun este că au o obsesie pentru adevăr.”

„Adamas” are premiera pe 27 iulie.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s