Lee Da Hee îi mulțumește prietenei sale și partenerei din “Search: WWW”, Im Soo Jung

Lee Da Hee Shows Appreciation For “Search: WWW” Co-Star Im Soo Jung And Her Thoughtful Gift To Drama Set

Lee Da Hee și Im Soo Jung au păstrat o prietenie adorabilă după ce au lucrat împreună la K-Drama hit “Search: WWW”.

Cele două actrițe au jucat împreună în drama tvN din 2019 “Search: WWW” în rolul femeilor de de succes și competitive Bae Ta Mi (Im Soo Jung) și Cha Hyun (Lee Da Hee). Ele au păstrat legătura de atunci și și-au arătat prietenia de mai multe ori. 

Pe 13 iulie, Lee Da Hee a împărtășit fotografii cu ea și  un camion de cafea trimis de Im Soo Jung. Ea a subtitrat postarea: „Iubita mea jjokkomi [un termen colocvial pentru persoană mai mică în coreeană]. Dacă cineva îmi cere să le spun despre cea mai fericită perioadă pe care am avut-o în cariera mea, le voi spune că a fost când am fost cu tine, Ta Mi. Te iubesc. Îmi lipsești atât de mult!! A fost o zi ploioasă, iar decorul strălucea puternic cu căldura ta.”

Pe bannerul de lângă camionul de cafea scrie: „Susțin toată distribuția și echipa de la „Love That Will Freeze to Death” (titlul literal)! Vă rog să o iubiți  mult pe minunata actriță Lee Da hee!” Cartonul de pe paharele de cafea conține o fotografie a lui Lee Da Hee, iar Im Soo Jung își arată afecțiunea veșnică pentru fosta ei colegă cu cuvintele „Lee Da Hee, te iubesc”.

Lee Da Hee i-a dedicat și un videoclip dulce lui Im Soo Jung. Ea spune: „Unnie, mă voi bucura de [produse]” și oferă un pupic fericit pe ecran. Cuvintele de deasupra ei sunt: „Te iubesc, Im Soo Jung”.  Puteți viziona filmulețul aici.

În răspuns, Im Soo Jung a comentat la postarea respectivă cu aceeași afecțiune. Ea a scris: „De ce ești atât de frumoasă? Sunt atât de fericită că zâmbești. Și mie îmi este atât de dor de tine! Te iubesc.”

Lee Da Hee filmează în prezent drama ENA „Love That Will Freeze to Death”, o comedie romantică despre o poveste de dragoste complicată.

Sursa

5 gânduri despre „Lee Da Hee îi mulțumește prietenei sale și partenerei din “Search: WWW”, Im Soo Jung

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s