Un fotograf profesionist laudă comportamenul lui Song Kang de la o ședință foto din străinătate

Pe 11 iulie, un fotograf al unei reviste de modă de 10 ani a distribuit o postare despre Song Kang pe Instagram, în care a vorbit despre cum s-a purtat starul la ședința foto din Elveția.

Fotograful a declarat: „Am întâlnit atât de multe celebrități până acum. Unele dintre ele nu mi-au lăsat nicio impresie, în timp ce unele au făcut o impresie grozavă sau teribilă. După ce am lucrat cu Song Kang timp de o săptămână în Elveția, am am fost întrebat cum a fost să lucrezi mult cu el.”

El/ea a continuat: „Vremea a fost imprevizibilă în săptămâna în care am fost acolo. Din cauza vremii în schimbare, de multe ori a trebuit să ne adaptăm programul și să mergem într-o altă locație pentru filmări. Deci, toată lumea era destul de epuizată și stresată. În ciuda acestui fapt, Song Kang s-a alăturat mesei personalului tot timpul; majoritatea celebrităților nu. În timpul mesei, el zâmbea și vorbea cu personalul din jur. Obișnuiam să-mi fac griji pentru el, gândindu-mă că nu avea nevoie să facă asta.”

Apoi, fotograful a declarat că nu este genul de persoană care încearcă în mod constant să poarte o conversație cu vedete, putând părea neprietenos. Fotograful a spus: „Nu am tendința să fac asta, pentru că nu vreau să folosească puțina energie rămasă cu mine. Acest lucru nu mă face cel mai prietenos tovarăș. Dar în ciuda faptului că trebuie să plece într-o călătorie, cu un fotograf neprietenos, Song Kang a fost un partener atât de amabil și incredibil.”

El/ea a reluat: „Song Kang este cinstit, grijuliu și amabil. Are modul ideal de a vorbi și de a se comporta pentru  vârsta lui. Și aș spune că este greu să găsești pe cineva care să vorbească și să se comporte în acest fel, care să fie atât de faimos cum e el.”

El/ea a reluat: „Întotdeauna l-am văzut pe Song Kang având grijă de personal în tot timpul petrecut în Elveția și asta m-a făcut să mă întreb de ce ar face mai mult decât ar trebui. M-am simțit rău și, în același timp, recunoscător, dar nu am avut timp să i-o spun personal. De aceea am decis să scriu asta pe Instagram astăzi.”

În cele din urmă, fotograful a adăugat: „În loc să spun că l-aș sprijini în orice moment, aș dori să le spun tuturor fanilor lui Song Kang că pot continua să-i ofere sprijin și dragoste, deoarece este un tip uimitor”.

 

 

Sursa

2 gânduri despre „Un fotograf profesionist laudă comportamenul lui Song Kang de la o ședință foto din străinătate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s