[Random Stuff] Metoda coreeană de îngrijire a tenului din șapte pași

Hanyul serum review | beautifulbuns : a beauty, travel & lifestyle blog

Prezența tehnologiilor avansate, dar și a tradițiilor respectate, permit companiilor de cosmetice sud-coreene să vină pe piață cu produse noi de fiecare dată, iar publicul este interesat să găsească metoda perfectă de îngrijire a pielii. Urmând dorința de a avea un ten cât mai curat, cu un aspect cât mai tânăr, coreenii sunt gata să urmeze, zilnic, o rutină de mai mulți pași care încurcă deseori persoanele din jurul lumii. Care sunt cele mai folosite etape în procesul coreean de îngrijire a tenului?

Curățirea dublă

Rutina de îngrijire a tenului începe cu curățirea feței. Acest pas vă va ajuta la înlăturarea reziduurilor uleioase și permite feței să respire. Este cel mai bine de folosit un demachiant pe bază de ulei, care va distruge machiajul și va face mai ușor înlăturarea acestuia. După aceea, folosiți un demachiant bazat pe apă, spumant, care vă va face pielea să arate mai împrospătată.


Exfolierea

Pasul următor pentru un ten curat este exfolierea și înlăturarea punctelor negre, prin curățirea profundă a feței. Se recomandă un masaj al feței delicat, ce va permite sângelui să circule mai liber. Acest pas va ajuta la eliminarea uleiurilor în exces din pori și va îmbunătăți inflamația cauzată de acnee.


Loțiune tonică

Best Korean Toners For All Skin Types | KDramaStars

Acesta este unul din cei mai importanți pași din rutină. Folosirea unei loțiuni tonice va ajuta la balansarea nivelului pH și va începe repararea și protejarea tenului. Unele loțiuni tonice, ce conțin un procentaj mai mare de alcool va dehidrata tenului, făcându-l să arate mai uscat, de aceea este esențial să alegeți produsele corecte.


Esență

korean skincare products | beautifulbuns : a beauty, travel & lifestyle blog

Un alt pas în rutina de îngrijirea a tenului este esența, folosirea căreia va întări bariera de hidratare a pielii și va îmbunătăți elasticitatea acesteia. Pielea absoarbe mult mai bine când este umezită bine, deci folosirea unei esențe înaintea produselor pe care doriți să le aplicați va permite ca acestea să fie absorbite mult mai ușor.


Serum

Serumul este produsul care se folosește în cazul cearcănelor, tonului mix de piele, pigmentării, dar și în cazul petelor de soare. Un serum bazat pe vitamina C ajută pielea la formarea colagenului, care vă va face pielea mai fermă, cu un aspect mai tânăr.


Cremă hidratantă

Korean Acwell Aqua Clinity Cream For Face, Hyaluronic Herbal Moisturizer Face Facial Whitening Day Cream For Sensitive Skin 50ml - Day Creams & Moisturizers - AliExpress

Folosirea unei creme hidratante este un pas pe care nu trebuie să-l evitați nicidecum. O cremă va face pielea mai netedă, va ajuta la reducerea primelor semne ale vârstei de pe față și la reducerea liniilor din jurul ochilor, De asemenea, o cremă hidratantă va face pielea mai calmă, cu o strălucire ca de porțelan.


Sunscreen

5 Korean Sunscreens That Are Light-Years Ahead | HuffPost Life

Ultima etapă în rutina coreeană de îngrijire a tenului este aplicare unei creme de protecție solară. O astfel de cremă protejează pielea de radiația nocivă cauzată de razele ultraviolete ale soarelui sau alte surse de lumină. Aceste raze UV cauzează pielea să îmbătrânească mai rapid să să arată mai lăsată. Un sunscreen ajută la netezirea tonului de piele, la minimizarea porilor și îmbunătățește textura feței.

Care dintre acești pași deja îi folosiți în rutina voastră?

sursa: yoonssam_kr

4 gânduri despre „[Random Stuff] Metoda coreeană de îngrijire a tenului din șapte pași

  1. zicoji13

    Mie mi-e lene uneori să mă dau până și cu fond de ten, care mai mult e un fond de ten pentru protecția soarelui, da nu să stau așa mult cu pașii aceștia. Uneori nu am răbdarea necesară. Nu sunt așa înnebunită.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s