Jang Gyuri va pleca din fromis_9 după expirarea contractului ei

Jang Gyuri To Leave fromis_9 Following Contract Expiration

Pe data de 28 iulie, Pledis Entertainment a anunțat că Jang Gyuri va pleca din grupul fromis_9, întrucât contractul ei original cu fosta ei agenție a expirat, și ea încă nu a semnat un contract nou cu Pledis Entertainment. Pe viitor, fromis_9 va promova ca un grup de opt membre.

Declarația agenției poate fi citită mai jos:

„Bună ziua. Aici e Pledis Entertainment.

Dorim să exprimăm sincera recunoștință tuturor fanilor care au arătat susținere necondiționată și iubire trupei fromis_9. Dorim vă venim cu informații în legătură cu viitoarele activități ale grupului.

fromis_9 va deveni un grup de opt membre începând cu luna august, și va întâlni fanii din Japonia în viitoarele activități, continuând și activitățile pentru restul anului.

Al cincilea EP al trupei „from our Memento Box” va fi ultima activitate promoțională pentru Jang Gyuri, iar după aceea ea va înceta să activeze ca membră fromis_9. Ea va pleca mai devreme, iar pe 31 iulie, când contractul ei va ajunge la sfârșit, ea va începe un nou drum.

Cele opt membre rămase (Lee Saerom, Song Hayoung, Park Jiwon, Roh Jisun, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung, Lee Nagyung și Baek Jiheon) au semnat contracte exclusive când s-au transferat la Pledis Entertainment în august 2021. Jang Gyuri a rămas la condițiile contractului ei original cu fosta agenție, iar Pledis Entertainment a fost responsabil de gestionarea echipei ei și activitățile individuale.

Artista și compania au luat dezicia după multă considerare și discuții pentru a decide ce va fi mai bine pentru fiecare. Vă rugăm să continuați să o susțineți pe Jang Gyuri, care mereu și-a dat tot efortul ca membră fromis_9, dar și pe celelalte membre, care vor începe un nou capitol în carierele lor.

Compania va continua să susțină fromis_9 și să le ajute pe membre să crească ca artiste, iar ele vor continua activitățile lor în mai multe domenii.

Vă mulțumim.”

Jang Gyuri a debutat ca membră fromis_9 în 2018, după programul de supraviețuire de la Mnet „Idol School”. La moment, ea a primit un rol într-o dramă de la SBS. Îi urăm succes și ei, și membrelor fromis_9!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s