Albumul de debut al trupei NewJeans strânge peste 440,000 de precomezi în doar 3 zile

Albumul de debut al noului grup de fete, NewJeans, „New Jeans”, care  poate fi precomandat începând cu data de 25 iulie, a ajuns la numărul de 444,000 de precomenzi pe data de 27 iulie. În particular, geanta în formă rotundă și cu logo-ul trupei a strâns o popularitate imensă datorită formei sale și a design-lui unic, mai ales că aceasta este de fapt albumul.

Membrele NewJeans au reușit să cucerească inimile fanilor k-pop într-un timp atât de scurt cu muzică și conținut de calitate, deși aproape că nu a fost nicio promoție, cum acestea au evitat să posteze vreun teaser. În cea de a 3-a zi de la începerea precomenzilor, vânzările au crescut cu peste 400,000 de albume, ceea ce face să fie primul grup de fete care a debutat anul acesta și care a avut un volum mare de precomenzi. Albumul va fi lansat oficial pe 8 august.

NewJeans este un grup de fete sub ADOR, o filială a companiei HYBE. Numele grupului provine de la aspirațiile fetelor de a deveni idoli fără vârstă la fel ca blugii, care pot fi găsiți în fiecare trend și care nu dispare niciodată. De asemenea, numele este asemănător și cu „New Geans”, care înseamnă noi gene.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s