Chaewon din LE SSERAFIM discută despre rolul său de lider al grupului, schimbarea stilului și alte lucruri

LE SSERAFIM’s Kim Chaewon Talks About Becoming A Reliable Leader, Changing Her Style, And More

Artista a participat la un pictorial-interviu organizat de revista GQ Korea!

În cadrul ședinței foto pentru pictorial, Kim Chaewon din LE SSERAFIM și-a arătat farmecul printr-un nou concept care este diferit de stilul ei obișnuit.

Aceasta a spus: „Întotdeauna mi-am dorit să încerc acest stil. Cred că de aceea mi-a plăcut ședința foto de astăzi atât de mult! La un moment dat, mi-am dat seama că am abordat concepte similare de multe ori. Așa că, atunci când a venit momentul debutului trupei LE SSERAFIM, am decis să încerc alt stil, unul nou, ceea ce am și făcut. Am avut multe oportunități grozave de a încerce diverse stiluri și sunt destul de mulțumită cu rezultatul ședinței de azi.”

Mai apoi, artista a fost întrebată despre ce a simțit când a fost desemnată să fie lidera trupei. Chaewon a spus: „Ei bine, nu mă gândisem niciodată că aș putea fi liderul unui grup. Așa că am fost surprinsă când am auzit vestea, mai ales că sunt cea mai tânără membră a familiei mele, inclusiv celelalte rude. Când mă uit în jur, am mai mulți cunoscuți care sunt mai în vârstă decât mine.”

Aceasta a completat, oferind răspunsul la întrebare: „La început a fost ciudat pentru mine deoarece ne-am lovit de multe situații în care eu trebuia să iau inițiativa. Însă există o vorbă: Oamenii sunt animale care se adaptează. Așa că m-am obișnuit cu acest rol de-a lungul timpului. Atunci mi-am dat seama că eu chiar pot face asta.”

Când a fost întrebată ce fel de lider ar vrea să fie, ea a răspuns: „Vreau ca celelalte membre să se simtă confortabil în preajma mea asemenea unor prietene și să poată vorbi cu mine despre orice. Aș fi foarte fericită dacă nu ar exista îngrijorări în trupa noastră! Pe scurt, vreau să fiu acel lider pe care oamenii se pot baza.”

În ceea ce priește membrele pe care se sprijină când are propriile greutăți, Chaewon a zis: „Cred că mă bazez foarte mult pe Sakura și primesc multă energie de la ea. Când nu sunt sigură de ceva, o întreb pe ea. De asemenea, vreau să depind și de celelalte membre, dar sunt îngrijorată că aș putea scădea moralul echipei atunci când îmi exprim propriile griji fetelor care sunt mai tinere ca mine.”

Părul său scurt a avut un mare impact în ceea ce privește schimbarea stilului său. Legat de acest lucru, Chaewon a spus: „Îmi amintesc că am citit un comentariu care spunea: Aceasta nu este Kim Chaewon pe care o cunosc. De fapt, voiam să primesc un astfel de comentariu. Sunt atât de mândră de mine că am încercat această tunsoare scurtă.”

Artista a mai spus că modelul său în viață în materie de modă este Komatsu Nana, actriță și model. Ea a spus: „Caut multe poze cu Komatsu Nana și îmi place de ea în măsura în care îi observ chiar și stilul casual. Sunt fana ei!”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s