Minhyuk din BTOB vorbește despre importanța modestiei și altele

BTOB’s Minhyuk Talks About Proving Himself, The Importance Of Modesty, And More

Idolul a participat la un pictorial-interviu realizat de revista Cosmopolitan!

În timpul ședinței foto, Minhyuk din BTOB și-a afișat încă odată aspectul fizic solid și lucrat, iar șarmul său caracteristic a fost acompaniat de privirea fioroasă. Acesta a recunoscut că se află în topul celor mai musculoși idoli k-pop și a spus amuzat: „Antrenorul meu mi-a recomandat să particip la o competiție.”

În cadrul interviului care a urmat după realizarea ședinței foto, Minhyuk a vorbit despre rutina sa de zi cu zi în ceea ce privește activitatea de acasă, muncă, antrenamentul și producția de muzică. El a spus: „Este al unsprezecelea an de când sunt artist, dar tot vreau să țintesc mai sus. Sunt o persoană care se „șlefuiește” pentru a-și demonstra propriul talent. Trebuie să muncesc din greu pentru a-mi prezenta abilitățile și de a dovedi cine sunt. Uneori merg în vacanțe cu antrenorul meu și mă antrenez în acele locuri.”

Idolul a spus cu sinceritate că a întâmpinat multe dificultăți în regăsirea și identificarea ca artist. A explicat: „Sunt o persoană căreia îi place să primească atenție și iubire, așa că îmi este greu când nu se întâmplă asta. A durat mult până ca trupa BTOB să devina cunoscută. Chiar și după ce am fost iubit ca membru al grupului, m-am întrebat care este identitatea mea. Mă gândeam care este rolul meu în trupă. BTOB este cea mai mare mândrie a mea, dar nu mă pot identifica cu asta.”

Mai apoi, a adăugat: „Nu-mi place să fiu lipsit de respect. M-au încurajat chiar și comentariile care susțineau că sunt incompetent. Am strâns din dinți și m-am gândit astfel: Doar așteaptă și vei vedea! Nu știu cât va dura, dar îți voi dovedi de ce sunt capabil.”

Spre final, fiind într-un grup care activează încă din anul 2012, Minhyuk a reamintit importanța modestiei, remarcând: „Când ești la început, nu știi că nu vei putea ajunge atât de departe doar cu abilitățile pe care le ai. Va trebuit să experimentezi lucruri. Toată lumea va veni să te vadă când ești îndrăgit, dar cine va veni la tine când pornești de jos? Oamenii aroganți nu vor avea pe nimeni în jurul lor.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s