Golden Child cântă și dansează pe melodii de la Seventeen, Taemin, Orange Caramel și BTOB la „Weekly Idol”

Watch: Golden Child Covers BTOB, SHINee’s Taemin, SEVENTEEN, And Orange Caramel On “Weekly Idol”

Membrii Golden Child demonstrează farmecele lor în cel mai recent episod al emisiunii „Weekly Idol”!

Grupul a fost invitat în episodul difuzat pe 10 august, unde idolii au făcut glume și au dansat coregrafia noii melodii ce tocmai a fost lansată, „Replay”.

Vara trecută, Golden Child a trebuit să anuleze concertul „Sumer Breeze”, care a fost original plănuit pentru iulie 2021, din cauza unui val de cazuri COVID-19 în Coreea de Sud. Deci, în timpul segmentului „Weekly Idol”, în care invitații îndeplinesc cererile fanilor, mai mulți fani au cerut idolilor să danseze fragmente din coregrafiile pregătite pentru concertul de anul trecut.

Pentru a îndeplini o dorință a fanilor, Bomin și Jaehyun au dansat un pic pe melodia „Pretty U” de Seventeen, iar TAG și Donghyun au dansat pe melodia „Goodbye” de Taemin din SHINee.

Pentru a contribui și ei, Jangjun, Y și Joochan au dansat ca un trio pe melodia hit de la Orange Caramel, „Magic Girl”. Însă, prezentatorii i-au acuzat că aceștia nu au fost sincronizați, iar Eunhyuk din Super Junior a glumit: „Voi doar ați învățat asta rapid înainte ca filmările să înceapă, nu-i așa?”

Mai târziu, în timpul segmentului „Weekly Playlist”, Golden Child a cântat melodia „Only One For Me” de BTOB, pe lângă melodia de debut „DamDaDi” și noua melodie „3!6!5!”, inclusă pe noul album „AURA”.

Ascultați și noua melodie principală lansată recent „Replay”:

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s