7 idoli k-pop care sunt lideri și cei mai în vârstă din grup

Double Duty: 7 K-Pop Idols Who Are Both The Leader & The Eldest Member

Liderul grupului are pe umerii săi o responsabilitate foarte mare. Din acest motiv, se întâmplă ca unii dintre ei să fie cei mai în vârstă din grup. Toți membrii grupului îi caută pentru sprijin, ceea ce uneori poate fi puțin stresant, mai ales cu problemele ce se ivesc în fiecare zi.

Cei 7 lideri nu numai că sunt talentați, dar și membrii trupei apelează la ei ori de câte ori au nevoie!

1) Bang Chan din Stray Kids

Fiind liderul, cel mai în vârstă membru și unul dintre principalii producători și compozitori ai trupei Stray Kids, Bang Chan este mereu ocupat. A fost stagiar la JYP Entertainment pentru șapte ani, deci fără îndoială că are experiența necesară unui adevărat lider.

2) Solar din MAMAMOO

Solar nu numai că este lidera trupei și cea mai în vârstă, dar se consideră și mama grupului! Între revenirile grupului, ea a învățat și să danseze la bară pentru a face melodiile cântate pe scenă mult mai impresionante. Ea chiar încercă din răsputeri să facă MAMAMOO cel mai bun grup!

3) Serim din CRAVITY

Serim poate fi un copil singur la părinți, însă este puternic și de încredere. Ca lider al trupei  CRAVITY, el este cunoscut ca fiind calm și înțelept, însușirile perfecte pentru un lider de grup. A avut multe obstacole atunci când era încă stagiar, dar toate acestea l-au făcut să devină mai bun pentru CRAVITY.

4) Yeji din ITZY

Deși Yeji este cu câteva luni mai în vârstă decât Lia, aceasta își ia responsabilitățile în serios! O dansatoare și o cântăreață desăvârșită, Yeji muncește din greu pentru a susține grupul și pentru a fi sigură că fiecare membră dă tot ce are mai  bun din ea pentru a-i încânta pe fani cu melodiile și coregrafiile lor. Celelalte membre din trupă spun că are o personalitate modestă, deși este lidera grupului.

5) Shownu din MONSTA X

Cu toate că este cel mai în vârstă membru și totodată liderul grupului, Shownu deține și un alt rol important –  el este dansatorul principal! Participă la crearea coregrafiilor pentru grup și este foarte muncitor, deși are o personalitate clamă. Este și ținta tuturor glumelor și farselor pe care membrii le fac.

6) Irene din Red Velvet

Irene a petrecut 5 ani ca stagiară, acest lucru ajutând-o să-și perfecționeze imaginea de idol și viitoare lideră a grupului.  Ea mereu acordă atenție celorlalte membre, fiind ca o soră mai mare pentru ele.

7) S.coups din SEVENTEEN

Fiind membrul cel mai în vârstă al trupei SEVENTEEN, liderul grupului și liderul subgrupului hip hop, S.Coups muncește din greu pentru realizările și cântecele lor. El reușește întotdeauna să comunice bine cu ceilalți membri, dându-le sfaturi și ajutându-i la nevoie. Treisprezece membri sunt mulți, dar S.coups este un lider bun pentru toți!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s