Agenția actriței Han So Hee oferă detalii despre starea sa de sănătate

Han So Hee's Mother Committed A Fraud Of Almost Rp. 1 Billion, Agency: It's  Happened Many

Agenția ne oferă detalii cu privire la leziunea facială pe care a suferit-o artista.

În data de 3 august, Han So Hee a suferit o leziune facială în timpul filmărilor pentru drama „Gyeongseong Creature” (titlu literal). Agenția acesteia, 9ato Entertainment a declarat faptul că nu este vorba despre o rană gravă, iar apoi a adăugat faptul că, deși programul filmărilor nu a fost schimbat, reprezentații îi vor acorda o atenție specială și vor avea grijă să de odihnească.

În data de 11 august, agenția a oferit fanilor o actualizare cu privire la starea de sănătate a actriței și programul acesteia. În declarație, un reprezentat a spus: „În prezent, serialul „Gyeongseong Creature” este filmat fără Han So Hee, iar ea este programată să se întoarcă abia săptămâna viitoare. Din cauza rănii sale, aceasta nu poate fi machiată, astfel că data exactă va fi stabilită abia după progresul vindecării. Din fericire, actrița nu a avut nevoie de vreo operație și se tratează folosind banda specială pentru a se recupera. Încă are vânătăi în jurul ochilor.”

Înainte, Han So Hee și-a asigurat fanii că este în regulă scriind pe un chat de grup: „Ați fost îngrijorați pentru mine cu toții, nu-i așa? Sunt bine. Îmi petrec timpul acasă, mă odihnesc și desenez. A trecut ceva vreme de când nu am mai avut timp pentru mine. Am trecut aici pentru că mă gândeam că fanii ar fi fost surprinși de vestea accidentării mele. Dacă voi avea ceva de împărtășit, mă veți găsi aici.”

sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s