O adevărată confruntare între trupele rock începe la Mnet cu emisiunea „Great Seoul Invasion”

Noul program de supraviețuire al canalului Mnet, „Great Seoul Invasion”, atrage atenția după ce chiar din prima rundă s-au iscat controverse.

După audițiile online ținute de Mnet în aprilie 2022, cele 18 trupe selectate participă la acest show din 20 iulie. Lista participanților include trupe cunoscute precum ONEWEW24, și SOUTH CLUB, care îl are ca lider pe Nam Tae Hyun, fost membru al WINNER, dar și trupe indie precum SURLBand NahMACGUFFIN (MGFF)Lacuna și mulți alții.

Fostul membru Wanna One,  Kim Jae Hwan, fosta membră IZ*ONE, Kwon Eun Bi, membrii trupei N.Flying și alți artiști importanți au fost aleși să fie lideri de echipă.

Prima misiune pentru cele 18 trupe a fost să cânte câte o melodie reprezentativă în trei minute, iar fiecare lider de echipă a trebuit să alegă trupele în echipa sa sau nu. Însă adevărata dramă a început atunci când prezentatorul, Yoon Bak, a dezvăluit că cele 18 trupe trebuie să-și evalueze rivalii la fiecare prestație, pe o scară în care 100 era punctajul maxim. Participanții nu i-au lăudat și nici nu i-au criticat pe rivali, ceea ce a adus la unele neînțelegeri între ei.

În particular, atitudinea lui Nam Tae Hyun din SOUTH CLUB către evaluarea trupei ONEWE a atras atras atenția internauților. După ce nu au fost ales de niciun lider de echipă, Nam Tae Hyun a dezvăluit că el le-a dat tuturor participanților același scor de 95 de puncte fără să aibă o însemnătate anume.

Mai târziu, Dong Myeong din ONEWE, și-a exprimat dezmăgirea despre această situație: „Noi am crezut că este un loc în care ne putem aștepta la o apreciere sinceră de la alte trupe, dar chiar nu am putut să-mi ascund emoțiile atunci când am auzit explicația din spatele evaluării trupei SOUTH CLUB.” Alt membru al trupei ONEWE,  Yong Hoon a adăugat: „Am fost iritat…”

Una dintre cele mai mari senzații a primei difuzări a fost trupa indie SURL. Secvențele din prestația lor, care au fost arătate în primele două episoade, au stârnit curiozitatea spectatorilor, melodia fiind într-un final dezvăluită publicului în episodul 3. Cu toate acestea, piesa pe care membrii trupei au ales să o cânte și care a fost anticipată de mulți spectatori nu a reușit să fie aleasă de un lider de echipă.

Trupa Touched, care a anticipat prestația membrilor SURL, a acordat scorul cel mai mic, adică 50 de puncte. Toboșarul Kim Seung Bin a comentat: „Melodia cântată de SURL a fost sub așteptările mele”, iar vocalistul Yun Min a spus: „Nu ne-a impresionat, deoarece noi știm cât de buni sunt.” 

Trupa CHA SE DAE, care a fost destul de norocoasă să fie aleasă de liderii de echipă, a șocat pe toată lumea după ce membrii și-au retras participarea la show, spunând: „Noi am crezut că show-ul va fi altfel. După ce am experimentat prima rundă, am decis că aceasta nu este calea pe care vream să o urmăm”, din această cauză, din totalul de 16 echipe, au rămas 15 care au trecut în următoarea rundă.

Liderul de echipă Kim Jae Hwan, care i-a ales pe membrii trupei CHA SE DAE, și-a exprimat nemulțumirea: „În primul rând, de ce au apărut în acest show? Au venit doar să se joace?”

În timp ce Mnet promite mai multe răsturnări de situație în acest show, spectatorii deja anticipează următoarele episoade. Cunoscut pentru producerea competițiilor precum „Show Me The Money”, „Produce 101” și „Superstar K”, Mnet avansează și mai mult cu această competiție între trupe rock pentru a descoperi noua „trupă rock globală”. „Great Seoul Invasion” promite un impuls al popularității trupelor rock coreene în toată lumea prin utilizarea puterii noului val „band-mania”.

Câștigătorul show-ului nu numai că va primi titlul de „Cea mai bună”, dar va primi și un milion de woni cash (aprox. 77,000 de dolari), suport pentru realizarea albumului, o cameră pentru a putea să cânte și un studio pentru uz personal, oportunități de a cânta la festivaluri, turneu local și în străinătate etc.

„Great Seoul Invasion” se difuzează în fiecare miercuri pe canalul de televiziune Mnet.

Mai jos puteți vedea o secvență din episodul din săptămâna aceasta:

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s