Ahn Hyo Seop face o donație generoasă pentru a ajuta victimele inundațiilor

Ahn Hyo Seop's Net Worth: A Look At The Actor's Career! - OtakuKart

Actorul sare în ajutorul victimelor inundațiilor!

În data de 16 august, asociația „Hope Bridge Korea Disaster Relief” a dezvăluit faptul că actorul Ahn Hyo Seop a donat 50 de milioane de woni (aproximativ 38.106 de dolari) pentru a ajuta victimele inundațiilor și ploii abundente care au avut loc în Coreea de Sud recent.

Secretarul general al asociației, Kim Jung Hee, a declarat: „Îi suntem recunoscători actorului Ahn Hyo Seop pentru că îi pasă de vecinii noștri care au suferit daune în urma inundațiilor. Vom face tot posibilul ca generozitatea sa călduroasă să fie transmisă în întregime victimelor dezastrelor.”

Agenția actorului, The Present Company, a declarat: „După ce a auzit știri despre pagubele cauzate de ploaia abundentă, Ahn Hyo Seop a făcut o donație personală săptămâna trecută. El speră că toți oamenii care au suferit daune în urma ploilor neașteptată să primească șansa de a se întoarce la viața lor de zi cu zi, cât mai repede posibil.”

După ce Coreea de Sud a raportat faptul că au avut loc cele mai abundente precipitații din ultimii 80 de ani, multe celebrități au făcut recent donații generoase pentru a sări în ajutorul populației.

Felicitări Ahn Hyo Seop!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s