Agenția trupei ATEEZ ia măsuri legale împotriva unor comentarii malițioase spuse de un YouTuber

ATEEZ Charts on Twitter: "2020 Top K-Pop Groups on Tumblr 3. @ATEEZofficial  Top K-Pop Stars' at Tumblr's Year in Review 2020 23. Seonghwa 33. San 35.  Hongjoong 40. Wooyoung 47. Yeosang 50.

Agenția trupei ia măsuri legale.

În data de 17 august, agenția KQ Entertainment a lansat o declarație cu privire la trupa ATEEZ:

„Bună ziua! Suntem KQ Entertainment.

Agenția noastră și trupa ATEEZ au depus împreună o plângere penală la o secție de poliție ieri (16 august), acest gest fiind răspunsul nostru la videoclipul rău intenționat al unui YouTuber care a încălcat Legea privind promovarea utilizării rețelelor de informații și comunicații și protecția informațiilor (adică defăimare), insultele aduse și încălcarea drepturilor de autor. Toate dovezile aferente au fost depuse.

Mai mult decât atât, am considerat că acesta a fost un caz deosebit de rău intenționat, deoarece respectivul creator de conținut a realizat un videoclip care prezintă falsurile ca fiind adevăr și folosea acest lucru pentru câștigul personal. Pentru că acesta este un act de direcționare greșită a fanilor care iubesc și sprijină ATEEZ, am decis să luăm măsuri legale dure.

Vă îndemnăm cu tărie pe aceia care au scris acuzații fără temei sau postări rău intenționate cu privire la agenție sau trupa ATEEZ să șteargă acele postări acum, deoarece vrem să vă informăm că nu vor exista măsuri blânde de acum încolo.

Vom continua să protejăm drepturile artiștilor noștri. Vă rugăm să trimiteți rapoartele și dovezile aferente la adresa de e-mail afișată. Mulțumim!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s