K-Drama „Gold Spoon” lansează noi teasere

„Gold Spoon” are tot ce îi trebuie să devină favorita publicului: chaeboli, o poveste interesantă și o distribuție de vizuali talentați: Sungjae din BTOB, Lee Jong Won și Jung Chae Yeon din DIA.

Având premiera mai târziu în luna septembrie, „Gold Spoon” de la MBC se bazează pe o serie populară de webtoon cu același nume. Povestea urmărește un tânăr născut într-o familie de clasă inferioară, Lee Seung Chun, și schimbarea neașteptată din viața lui după ce a dat peste o lingură de aur.

În special, „Gold Spoon” marchează primul proiect al membrului BTOB /actorului Sungjae după revenirea sa din serviciul militar obligatoriu. Sungjae va juca rolul principalului masculin al lui Lee Seung Chun, un tânăr care își schimbă viața într-o zi cu cel mai bun prieten al său bogat.

Lee Jong Won joacă rolul lui Hwang Tae Yong, născut într-o familie bogată și prestigioasă. A avut totul de când s-a născut, până într-o zi, când viața lui este schimbată în mod neașteptat cu viața prietenului său Seung Chun.

Actrița/membra DIA Jung Chae Yeon se alătură, de asemenea, distribuției „Gold Spoon” în rolul unei tinere pe nume Na Joo Hee, născută într-o altă familie bogată și cunoscută pentru simțul ei puternic al moralității. O tânără brutal de simplă, pe nume Oh Yeo Jin, apare și ea în imagine, interpretată de actrița Yeonwoo.

A ieșit și primul teaser video: 

 

 

Sursa: allkpop, hancinema

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s