Fanii și-au închis lighstick-urile la evoluția lui Chen din EXO de la concertul artiștilor SM

Fans Turn Off Light Sticks During EXO CHENs Solo Stage

Chen din EXO a avut o primire rece din partea publicului atunci când a urcat pe scenă în week-end.

Pe 20 august, SM Entertainment a organizat concertul comun al artiștilor agenției „SMTOWN LIVE 2022: SMCU EXPRESS” la Suwon World Cup Stadium. Pe scenă au urcat artiștii agenției, inclusiv TVXQ!, Super Junior, Girls’ Generation, SHINee, EXO, Red Velvet, NCT și aespa, onorând concertul cu evoluțiile lor live uluitoare.

Totuși, în mijlocul concertului, s-a observat că majoritatea fanilor și-au stins lighstick-urile oficiale când CHEN a urcat pe scenă pentru evoluția sa solo. Atunci când colegul său de trupă D.O. a apărut, după CHEN, luminile s-au aprins din nou.

După concert, fanii au avut reacții mixte cu privire la incident.

Iată câteva din comentariile lăsate: „Ca să fiu sincer, îi înțeleg pe fani”, „Dacă aș fi acolo, probabil că aș face la fel.” „Serios trebuie să crească”, „Nu pot să cred că sunt. încă fac astfel de lucruri.”, și etc..

În ianuarie 2020, Chen și-a anunțat căsătoria cu iubita lui non celebritate, precum și sarcina acesteia. Chen are deja doi copii, iar mulți fani își exprimă în continuare furia față de membrul EXO, cerându-i să părăsească grupul.

Voi ce părere aveți?

 

sursa: sbs star

Publicitate

4 gânduri despre „Fanii și-au închis lighstick-urile la evoluția lui Chen din EXO de la concertul artiștilor SM

 1. Valentina

  De ce trebuie să fie așa de răi cu el, doar pentru că vrea să se căsătorească cu iubita lui, nu mai are dreptul să performe, mi se pare o nebunie.
  Nu oi fi eu fan EXO însă nu suport asemenea tâmpenii, și ei sunt oameni și au și ei drepturi să iubească și să se căsătorească și să aibe o familie.
  Urat din partea fanilor lor să îi ceară să părăsească grupul și să-l critice pentru așa ceva.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Rodi

  Jenant și urat din partea lor …pierd o voce superba doar pentru ca vrea sa aiba o viata normala.Nu înțeleg de ce sunt asa de reticenți doar și idoli sunt oameni și au dreptul la viata.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s