Internauții români își spun părerea despre revenirea grupului BLACKPINK

BLACKPINK - Pink Venom

Internauții români au păreri mixte referitoare la revenirea grupului BLACKPINK cu melodia „Pink Venom”!

Melodia „Pink Venom” de la BLACKPINK a fost lansată pe data de 19 august la ora 13:00 (după fusul orar coreean), iar videoclipul acesteia a reușit într-un timp record de doar 29 de ore de la lăsare să strângă mai mult de 100 de milioane de vizualizări. Revenirea grupului i-a îndemnat pe fanii din toată lumea să să îți exprime părerile online, acestea fiind mixte și reușind să creeze agitație pe internet.

Pe data de 20 august, pe pagina oficială de Instagram a blogului (@kpopro_net), mai mulți internauți din România și-au exprimat opinia referitoare la revenirea mult așteptată a faimosului grup de fete. Pentru a face acest lucru, românii au avut de răspuns la întrebarea „Ce părere aveți despre noua melodie de la BLACKPINK” prin bifarea unei variante prezente în categoria de răspunsuri.

Opiniile internauților au fost împărțite, rezultatele finale arătând faptul că pe primul loc se află varianta „îmi place foarte mult” cu un total de 45% de români ce au bifat-o, urmată de varianta „este ok”, aleasă de 32% de români. Cel mai mic procent, de 25%, a fost reprezentat de varianta „avea mai mult potențial”.

Pentru a participa la viitoare sondaje de opinie vă sfătuim să ne urmăriți pe Instagram!

Imagine

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s