Minhyuk din MONSTA X dezvăluie întâlnirea adorabilă și neașteptată cu actorul Kang Ki Young din „Extraordinary Attorney Woo”

news-thumbnail

Minhyuk din MONSTA X este doar un timid și adorabil admirator al seniorului Kang Ki Young.

Pe 25 august, atât Minhyuk din grupul MONSTA X, cât și Kang Ki Young, au fost invitați la evenimentul mărcii de lux Montblanc din Apgujeong, Seul. Diverse alte vedete, printre care Lee Minjung, Kim Bum, Lee Jinwook etc., au fost de asemenea prezente la eveniment.

În aceeași zi, Minhyuk a postat contul oficial de Twitter al MONSTA X fotografiile pe care le făcuse cu Kang Ki Young. El a scris în legendă: „L-am cunoscut pe Kang Ki Young Sunbaenim… Ho ho…”

Minhyuk, care este și un fan înfocat al balenelor, având o balenă mare tatuată pe piciorul drept, este un mare fan al dramei „Extraordinary Attorney Woo”, în care protagonista feminină Woo Youngwoo (interpretată de Park Eun Bin) este o iubitoare de balene.

Întâlnirea lui Minhyuk și Kang Ki Young la eveniment a devenit un subiect fierbinte în rândul fanilor, iar fotografiile lor s-au răspândit pe rețelele de socializare și în diferite comunități online.

Minhyuk va reveni în septembrie pentru sezonul 2 al emisiunii sale „Vogueship Now” de  la postul Naver Now, unde idolul stă de vorbă și ascultă muzică împreună cu invitații săi, în timp ce desenează/pictează.

Credeți că Minhyuk îl va avea pe Kang Ki Young ca invitat la emisiunea sa?

Sursa: gstarlive

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s