Yunjin din LE SSERAFIM dezvăluie motivul revenirii sale la agenția HYBE

Huh Yunjin a vorbit despre poveștile din spatele debutului său cu grupul LE SSERAFIM.

Pe 26 august, Yunjin a apărut în emisiunea „Lee Seung-Yoon’s Who Are You” și a împărtășit greutățile și secretele debutului ei.

În primul rând, când a fost întrebată despre viața ei din vremuri în care era stagiară, Yunjin a răspuns: „Am mers pe drumul de a deveni stagiară pentru că îmi plăcea muzica și scena, dar nu după mult timp, m-am trezit doar cântând cântecele mele preferate. pentru a impresiona pentru evaluarea de sfârșit de lună. De asemenea, să văd cum este trimis acasă câte un prieten în fiecare lună a fost atât de greu pentru mine.”

Yunjin a mai dezvăluit că a părăsit compania din diverse motive. Huh Yunjin și-a amintit: „Echipa s-a format, apoi a dispărut, au existat atât de multe dinamici care m-au determinat chiar să schimb agențiile și în timpul acestui lung proces, nu am putut supraviețui”.

Artista dezvăluie că după ce a părăsit agenția, s-a concentrat pe studii și a fost acceptată la facultate în SUA, dar că, totuși, i-a fost greu să renunțe la visul ei de a lucra în industria muzicală.

La un an și jumătate după ce a fost lăsată să plece din agenție, a primit un apel de la agenție. Huh Yunjin a spus: „La început am vrut doar să ignor toate apelurile, dar apoi m-a lovit intuiția mi-am spus că trebuie să mă alătur lui LE SSERAFIM”.

În cele din urmă, acea intuiție a reușit să facă din Huh Yunjin ceea ce este astăzi. Yunjin a terminat spunând: „Cred că am putut să-mi găsesc visul ratând acea oportunitate”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s