Gaeul din IVE spune care a fost reacția ei cu privire la masivul succes al melodiei „LOVE DIVE” și altele

IVE’s Gaeul On Her Reaction To The Massive Success Of “LOVE DIVE,” The Message Of “After LIKE,” And More

Artista a participat recent la un pictorial-interviu pentru revista Elle Korea!

Gaeul din IVE a fost invitată să ia parte la prima ei ședință foto din cadrul unui pictorial special pentru gazeta revistei din luna septembrie. În cadrul interviului care a urmat mai apoi, aceasta a mărturisit că s-a simțit anxioasă înainte de a fi fotografiată pe platoul ședinței.

Aceasta a spus sinceră: „Am fost emoționată când am ajuns pe platoul ședinței foto deoarece eram îngrijorată de lucrurile pe care trebuia să le fac pentru a face o treabă bună! Datorită oamenilor care m-au complimentat mult în timpul pregătirilor, am prins încredere în mine și am reușit să finalizez fotografiile cu succes!”

La începutul acestei săptămâni, trupa IVE a revenit cu cel de-al treilea album single „After LIKE” împreună cu piesa de titlu nostalgică care poartă același nume. Pentru a prezenta noua melodie numai bună de dans, Gaeul a explicat: „Piesa „After LIKE” are mesajul: Nu ezita, asemenea mie!”

Când a fost întrebată dacă a dorit să transmită  sau să dovedească ceva prin intermediul acestei melodii, artista a spus: „A fost prima oară când am avut o parte de rap într-o melodie de titlu, nu una din latura B. Mi-am dorit de multe ori să renunț la partea mea de rap în timp ce înregistram melodia, așa că vă rog să ascultați acea parte!”

La începutul acestui an, trupa de fete a avut parte de un succes explozibil după lansarea melodiei „LOVE DIVE”, care a dominat topurile coreene timp de cinci luni, a obținut zece trofee în cadrul emisiunilor muzicale și a depășit 100 de milioane de streamuri pe Spotify.

Vorbind despre reacția sa cu privire la masivul succes, Gaeul a spus într-un mod modest: „Mă simt atât de recunoscătoare și șocată în același timp! În prezent, am trecut de momentele de surprindere și mă concentrez pe găsirea unor modalități de îmbunătățire a abilităților ca răsplată pentru acest sprijin primit și toată dragostea acumulată!”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s