Kang Tae Oh are o reuniune frumoasă cu colegii din K-Drama „Run On” înainte de înrolare

O prietenie minunată! Foștii colegi ai serialului „Run On” și-au făcut timp pentru a se vedea cu Kang Tae Oh înainte de plecarea lui în armată, pentru a-și lua rămas bun.

Deși Kang Tae Oh se înrolează în curând, a fost o perioadă foarte bună pentru el vara aceasta. Ultimul său proiect tv, serialul „Extraordinary Attorney Woo”, este o dramă hit care a urcat pe locul 1 și în topul preferințelor spectatorilor Netflix.

Dar actorul a lucrat în multe alte seriale tv frumoase, printre care și în „Run On”, unde a făcut pereche cu frumoasa și talentata  Sooyoung din Girls’ Generation.

Se pare că nu numai fosta lui parteneră, dar și alți actori și membri echipei cu care a lucrat la acest proiect îl adoră și le e dor de el. Pe 27 august, Kang Tae Oh a împărtășit fotografii de la o reuniune în care îi putem vedea pe Im Siwan, Shin Se Kyung, Sooyoung de la Girls’ Generation, precum și regizorul și scenarista dramei.

Kang Tae Oh a ridicat un panou plin cu mesaje incomplete (?) din partea echipei „Run On”, urându-i actorului să petreacă serrviciul militar obligatoriu în siguranță. Unele dintre mesaje scriau: „Younghwa… armata.. keke”, „Tae Oh~ Dacă te duci în armata, cu siguranță vom face” și „Fugi (Run On), Tae Oh, către armată (inima)”.

Voi ați urmărit „Run On”?

 

Surse: allkpop, koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s